Lange Nobelstraat 25 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit pand uit ca. 1840 in het centrum van Zierikzee aanbieden. Dit monument stond vroeger bekend als ‘’de Soepkokerij’’ en is gelegen in de Lange Nobelstraat schuin tegenover de Albert Heijn. Het geheel bestaat uit een voormalige gaarkeuken en later gemeentelijke schilder/timmerwerkplaats (Lange Nobelstraat 25) en een voormalig slachthuis (Hem 18).

De Lange Nobelstraat 25 beschikt over een centrumfunctie en is naast wonen voor diverse doeleinden te gebruiken; Naast wonen zijn bijvoorbeeld detailhandel, kantoor of kleinschalige bedrijfsactiviteiten ook mogelijkheden of een combinatie hiervan. Het pand beschikt over veel potentie met een totaal gebruiksoppervlak van ca. 162 m2 verdeeld over twee woonlagen. Elementen zoals de hoge balkenplafonds en de zichtbare spanten op de etage geven sfeer aan dit Rijksmonument.

De woning beschikt over mooi perceel van 290 m2 eigen grond. De achtertuin is gelegen op het westen en is ca. 16 meter diep en 6 meter breed. Vanuit deze tuin heeft u zicht op de molen ‘De Hoop’. Aan de achterzijde van de tuin is het bijgebouw aan de Hem 18 bereikbaar.

Het achtergelegen bijgebouw aan de Hem 18 is recentelijk gedeeltelijk gerenoveerd. Zo is het dak vernieuwd en zowel geïsoleerd als voorzien van Velux dakramen en nieuwe dakpannen. Dit bijgebouw beschikt over een eigen meterkast en heeft de bestemming ‘gemengd’. Hierdoor is deze ruimte tevens geschikt als woonhuis, kantoor of voor kleinschalige bedrijfsactiviteiten. De Hem 18 meet een totale gebruiksoppervlakte van ca. 60 m2. Met de plaatsing van een vaste trap naar de etage kan deze oppervlakte worden vergroot naar ca. 94 m2.

Globale indeling Lange Nobelstraat 25: begane grond met grote open ruimte en aansluitend kantoorruimte en magazijn met vliering. Aan de achterzijde is nog een portaaltje met toilet aanwezig. De etage bestaat uit een grote open ruimte verdeeld over twee niveaus. Tevens is hier een kleine ruimte met de Cv-ketel gesitueerd. Aan de achterzijde van de woning is een tuin van ca. 20 x 6 meter van waaruit u zicht heeft op de molen.

Algemeen:
- Gelegen op een toplocatie in het centrum van Zierikzee
- Woonoppervlakte maar liefst ca. 162 m2
- Gebruiksoppervlakte Hem 18 ca. 60 m2 (94 m2 als vliering wordt benut)
- Het geheel kan naar smaak afgebouwd worden (bouwtekening van de architect reeds aanwezig)
- Perceel van 290 m2 eigen grond
- Diverse mogelijkheden gezien de bestemming van beide objecten
- Gebruik Hem 18 als gastenverblijf of B&B reeds vergund (bouwtekening van de architect reeds aanwezig)
- Gunstige subsidieregeling van 38% op de instandhouding van een Rijksmonument (u kunt de site van cultureel erfgoed raadplegen om te zien voor welke posten subsidieaanvraag mogelijk is)
- Oplevering in onderling overleg

Zierikzee:
Zierikzee is bekend vanwege haar monumentale binnenstad, waar deze woning ook onderdeel van is. Het voorzieningenniveau is goed, alle voorzieningen zijn op loopafstand of per fiets te bereiken. Op loopafstand is de sfeervolle haven met diverse restaurantjes, winkels en gezellige drukte gelegen. Met name in de zomer zijn de terrassen gevuld en is het gezellig druk in de binnenstad van Zierikzee. Ook qua sportvoorzieningen heeft Zierikzee genoeg te bieden met o.a. een multifunctioneel sportcentrum, een atletiekbaan en diverse sportverenigingen aan de Korte Blokweg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1840
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte162 m²
Perceeloppervlakte290 m²
Inhoud690 m³
Inpandigeruimte10 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte10 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?