Lindenberghstraat 12 Wilhelminadorp

Algemeen

Omschrijving

Een geweldige locatie komt maar eens in de zoveel tijd langs. Dit is die ene keer! Met een geweldige ligging aan de rand van Wilhelminadorp mag Sinke Komejan u nu de vrijstaande woning aan de Lindenberghstraat 12 te koop aanbieden!

De vrijstaande woning met aangebouwde ruime garage ligt op een prachtige kavel van 609 m2 eigen grond en huurt 370 m2 hierachter van de gemeente Goes. Dit brengt het totaal op 979 m2 aan grond, waardoor er een prachtig diepe tuin achter de woning ligt, die grenst aan de polder.

De woning is ruim opgesteld met het volledige woonprogramma op de begane grond en een tweetal extra slaapkamers en een tweede badkamer op de eerste verdieping. Daarnaast is er aan de rechterzijde van de woning een ruime aangebouwde garage/schuur aanwezig. Kortom een unieke kans met veel mogelijkheden!

De hal van de woning ligt midden aan de voorkant, met toegang tot de slaapkamer op de begane grond, de badkamer en de woonkamer. Door de vide is dit een heerlijk ruime en lichte binnenkomer. De woonkamer ligt aan de linkerzijde van de woning en heeft achter door de schuifpui een prachtig zicht op de tuin. De volledige woning is voorzien van kunststof kozijnen, waaronder ook de schuifpui.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. Deze is eveneens gericht op de tuin en is voorzien van koelkast, oven, keramische kookplaat en afzuigkap. In de keuken is er nog plaats voor een kleine eethoek. Hierop volgt de bijkeuken, waar vanuit de garage is te bereiken. De ruime garage van zeven meter lang biedt meer ruimte dan alleen een plaats voor de auto. Achterin is er voldoende ruimte voor een werkbank of extra bergruimte. Daarnaast is er een ruime bergzolder bovenin, te bereiken via een vlizotrap.

Doordat er aan de rechterzijde van de woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond liggen is het geheel levensloopbestendig. De slaapkamer ligt aan de voorzijde , met hierachter de badkamer. Deze eerste badkamer is voorzien van bad met douchegelegenheid, wastafelmeubel en toilet. Het toilet kan eventueel eenvoudig afgescheiden worden van de badkamer waarbij het vanuit de hal toegankelijk blijft.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een tweetal zeer royale slaapkamers en de tweede badkamer. De slaapkamers liggen aan weerszijden over de gehele lengte met hiertussen de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel.

Naast de prachtige ruimtes in de woning is de fraai aangelegde tuin eveneens geweldig. Door de lengte van circa 37 meter zijn er meerdere heerlijke zithoeken gerealiseerd. Daarnaast grenst de tuin aan de polder aan de achterzijde. Hierdoor is het mogelijk van een prachtig uitzicht te genieten. De woning staat op een perceel van 609 m2 eigen grond. Het achtergelegen perceel van 370 m2 wordt voor ca. € 65,- per jaar van de gemeente gehuurd en kan eventueel aangeschaft worden bij de gemeente Goes.

Wilhelminadorp is uitstekend gelegen ten opzichte van meerdere voorzieningen. Op fietsafstand is het centrum van Goes terug te vinden met alle bijbehorende voorzieningen. Nog dichter bij ligt het Goese Meer, met de Goese Golf zo dichtbij dat elke week een balletje slaan geen probleem moet zijn. Met het kanaal om de hoek en het groen rondom het dorp is het een goede uitvalbasis om op de fiets te stappen of heerlijk te gaan wandelen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1998
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte138 m²
Perceeloppervlakte609 m²
Inhoud594 m³
Inpandigeruimte26 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte26 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?