Gruttostraat 8 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

In verband met overweldigende belangstelling en omdat wij vanwege het Corona protocol geen open dagen kunnen organiseren waarop meerdere kandidaten tegelijk kunnen kijken, hebben wij IN SAMENSPRAAK MET DE VERKOPER helaas het volgende moeten besluiten: de kandidaten die als eerste gereageerd hebben en reeds een afspraak hebben ingepland kunnen bezichtigen, nieuwe aanvragen komen op een reservelijst te staan. Met andere woorden; u kunt zich nog wel aanmelden maar we gaan eerst 3 dagen bezichtigen met de kandidaten die als 1e hebben gereageerd en reeds ingepland zijn.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze semibungalow op een toplocatie in Zierikzee aanbieden. Deze woning is gelegen op een perceel van 544 m2 eigen grond en grenst met de achterzijde aan een park. Hierdoor is er geen directe inkijk van achtergelegen woningen en ervaart u een hoge mate van privacy. De bungalow bevindt zich in een autoluw hofje waardoor deze woonlocatie tevens zeer rustig is.

De tuin is ca. 12 meter diep en 24 meter breed. Door de aanwezigheid van twee terrassen is er nagenoeg altijd een fijne zit in de zon te creëren. De tuin bestaat verder uit een gazon met aangrenzend diverse volgroeide bomen en struiken. Een sterk punt van deze woning is het zicht op de tuin zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken.
Deze woning is gebouwd in 1994 en voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie. Ook is er gebruik gemaakt van onderhoudsarm materiaal voor de gevelbetimmering. De woning is zowel van binnen als van buiten netjes onderhouden.

Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van ca. 120 m2 exclusief de garage van ca. 8 x 3 meter welke binnendoor bereikbaar is. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: Entree met meterkast, toilet en vide, rechts de woonkamer voorzien van een groot raampartij aan de voorzijde en een glazen schuifpui aan de achterzijde. Hierdoor komt er veel licht de woning binnen. Aangrenzend de open keuken met zicht op de tuin. In de hal links bevinden zich aan weerszijden nog twee kamers waarvan de kleinste naar wens omgebouwd kan worden tot badkamer. Zo ontstaat er relatief eenvoudig een volledig gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Als u doorloopt komt u in de garage welke eveneens buitenom te bereiken is. Hier hangt tevens de Cv-ketel en vindt u ook de wasmachine-aansluiting.

Indeling etage: Op de etage zijn vanaf de overloop twee slaapkamers en de badkamer toegankelijk. Deze slaapkamers zijn beiden van een goed formaat met respectievelijk ca. 20 m2 en 16 m2. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Algemeen:
- Goed onderhouden en onderhoudsarme semibungalow uit 1994
- Het betreft een houtenskeletwoning, is dus o.a sprake van houten verdiepingsvloer
- Gelegen op een prachtige locatie in Zierikzee
- Perceel van 544 m2 eigen grond
- Relatief eenvoudig een gelijkvloers woonprogramma te creëren
- Begane grondvloer voorzien van vloerverwarming (behalve garage)
- Alarmsysteem aanwezig
- Voorzien van zowel dak-,muur-,vloer- als glasisolatie
- Woonoppervlakte ca. 120 m2, inhoud ca. 525 m3
- Aangebouwde steense garage van ca. 8 x 3 meter binnendoor bereikbaar
- Nefit HR Combiketel uit 2018
- Oplevering in onderling overleg

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook voor sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte544 m²
Inhoud525 m³
Inpandigeruimte25 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte25 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?