Zuiddijk 79 Noordgouwe

Algemeen

Omschrijving

Vanwege de vele vragen mbt aanvulende informatie over de mogelijkheden van gebruik. Let op! Het geheel heeft twee huisnummers. Het witte huis aan de weg is het woonhuis en dient bewoond te worden. De schuur is enkel te gebruiken als schuur of gastenverblijf eigen gebruik. Commerciële verhuur is dus niet toegestaan. Twee gezinnen op een locatie met aparte huizen is dus ook niet toegestaan.


Wij mogen u namens onze opdrachtgever deze woonboerderij aan de rand van Schuddebeurs aanbieden. Het object is gelegen op een perceel met een totale oppervlakte van maar liefst 3205(!) m2. Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht over de aangrenzende landerijen. De tuin is vanaf de achtergevel gemeten ca. 58 meter diep en ca. 51 meter breed en gelegen op het zuiden. Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken met deze zee van ruimte.

Woonhuis:
Het woonhuis dateert uit omstreeks 1910 en is in aanbouw. Het verbouwen is in 2016 gestart en sindsdien is de woning voorzien van dubbelglas, een nieuwe Cv-ketel, geheel vernieuwde elektra en muurisolatie in de woonkamer. Wel dienen o.a. de keuken, badkamer en slaapkamers nog naar smaak afgebouwd/afgewerkt te worden. In totaal zijn er drie slaapkamers waarvan één op de begane grond welke momenteel in gebruik is als kantoorruimte. Indien gewenst kan hier dus relatief eenvoudig een gelijkvloers woonprogramma gecreëerd worden. De woonoppervlakte bedraagt ca. 85 m2 en de inhoud ca. 295 m2.

Zwarte schuur:
De grote zwarte schuur met aanbouw meet een totale inhoud van ca. 800 m3 en mag gebruikt worden als schuur of gastenverblijf eigen gebruik. Het is niet toegestaan deze ruimte vanuit commercieel oogpunt te verhuren. Eventueel zou deze ruimte kunnen dienen als mantelzorgwoning of B&B verblijf na goedkeuring van de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze schuur is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie. Van 2000-2003 is in deze schuur een complete wooneenheid gecreëerd op de begane grond. Deze bestaat globaal uit de hal, woonkamer met open keuken, bijkeuken, badkamer en twee slaapkamers. Eventueel is er in de kastenruimte aan de achterzijde een derde slaapkamer te creëren. Naast het woongedeelte is er nog een zee van ruimte wat betreft schuur-/bergruimte; op de begane grond, maar met name op de verdieping zult u versteld staan van de ruimte.

Als ruimte, locatie en landelijk wonen belangrijke zoekcriteria zijn voor u dan is dit object zeker een bezichtiging waard! Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Algemeen;
- Grote schuur enkel te gebruiken als schuur of gastenverblijf eigen gebruik (commerciële verhuur niet toegestaan)
- Perceel maar liefst 3205 m2 eigen grond
- Woonhuis deels gerenoveerd vanaf 2016
- Dubbele garage ca. 7,5 x 5 meter
- Groot kippenhok en kippenren aanwezig
- Achtergelegen paardenweide maar liefst 1285 m2
- Landelijk wonen met vrij uitzicht aan de achterzijde
- Schuur/gastenverblijf voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie
- Oplevering in onderling overleg

Globale indeling woonhuis: hal met meterkast, toilet en aparte douche, rechtdoor in de aanbouw bevindt zich de keuken met openslaande deuren. Vanuit de hal rechts de ruime woonkamer met trapopgang naar de etage en een deur naar het achtergelegen kantoor. De woonkamer is voorzien van een fraai balkenplafond. Op de etage zijn nog twee slaapkamers bereikbaar welke nog afwerking behoeven.

Noordgouwe:
Noordgouwe ligt op enkele minuten afstand van Zierikzee en centraal t.o.v. steden als Rotterdam (45 autominuten), Breda, Antwerpen en Gent. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen in de directe omgeving zoals restaurants, tennisbaan, golfbaan e.d. Wie landelijk wil wonen, moet zeker deze plek in Noordgouwe overwegen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte3205 m²
Inhoud295 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?