de Boisotstraat 18 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

U zoekt een ruime gezinswoning met garage, 4 slaapkamers in een kindvriendelijke omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres. De ruime eindwoning heeft een inhoud van ca. 360 m3 de garage heeft een oppervlakte van 18 m2 en is te bereiken via een openbaar plein aan de achterzijde van de woning.

Indeling:

Begane grond:
Vanuit de hal is er toegang tot de ruime doorzon woonkamer (ca. 28 m2) welke is voorzien 2 grote raampartijen met aan de achterzijde van de woning een tuindeur. Aansluitend aan de hal bevindt zich de keukenruimte met minimale inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin met garage.

1e verdieping:
Via de trapopgang komt u op de overloop terecht welke toegang geeft tot de drie royale slaapkamers en de praktisch ingedeelde badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De drie slaapkamers meten respectievelijk ca. 15, 12 en 7 m2. Middels een vaste trap is de ruime zolder bereikbaar.

2e verdieping:
Op de overloop bevind zich de C.V.-opstelling uit 2007. Tenslotte een vierde slaapkamer van ca. 13 m2 met een groot dakraam. Daarnaast is er nog genoeg aan opbergruimte achter de aftimmering.

Overig:
De achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van achterom en vrijstaande stenen garage (ca. 18 m2) met elektra, verlichting en spouwmuren en biedt ruime aan één auto of een aantal fietsen en is gelijk de erfafscheiding van de tuin. Verder is er een verzorgde voortuin.

Algemeen:
Verwarming alsmede warm water door middel van een HR c.v.-combiketel (merk Remeha, bouwjaar 2007). De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 120 m2. Inhoud ca. 360 m3. Perceeloppervlakte 164 m2. Oplevering in onderling overleg maar een spoedige oplevering is mogelijk.

Koudekerke is met zijn ruim 3.419 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, vernieuwde supermarkt Jumbo, sporthal, breed verenigingsleven en diverse winkels. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte164 m²
Inhoud360 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?