Prinses Beatrixstraat 64 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Gelegen aan een rustig straatje, op steenworp afstand van winkelcentrum de Veersche Poort en op enkele fietsminuten naar Molenwater, het Bolwerk en het historische centrum, bevindt zich deze tussenwoning met zonnige tuin met achterom. De voorzieningen in de woning zijn eenvoudig te noemen maar na aanpassing aan de huidige eisen van comfort biedt de woning een fijn (eerste) huis voor een startend gezin! De woning is onder meer voorzien van vier slaapkamers, lichte doorzon woonkamer en zonnige achtertuin op het zuidoosten met achterom en stenen berging met elektra.

Indeling:

Begane grond:
Hal met garderobekast, trap naar de 1e verdieping en trapkast, toilet met fontein, doorzon woonkamer over de hele diepte van het huis en vervolgens een dichte keuken met opstelling geiser, wasmachineaansluiting en tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met luik naar de bergzolder, vier slaapkamers, waarvan een met vaste kast en tenslotte een compacte, volledig betegelde doucheruimte met douche en wastafel.

2e verdieping:
Via een vouwtrap bereikbare, bevloerde bergzolder met dakraampje en opstelling c.v.-ketel.

Overig:
De zonnige achtertuin op het zuidoosten is voorzien van achterom en halfvrijstaande stenen berging met elektra en verlichting.

Algemeen:
Verwarming via een c.v.-ketel (oud) en warm water via een geiser in de keuken. Het dak van de woning is na-geïsoleerd en er is deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 85 m2. Inhoud ca. 335 m3. Perceeloppervlakte 91 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1955
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte152 m²
Inhoud335 m³
Buitenruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?