Esdoornstraat 92 's-Gravenpolder

Algemeen

Omschrijving

Bent u opzoek naar een ruime eengezinswoning? Dan kunt u Esdoornstraat 92 te 's-Gravenpolder niet voorbij laten gaan! De woning ligt op een perceel van 238 m2 eigen grond met direct achter de woning een ruime achtertuin en rechts naast de woning de garage.

Het geheel bestaat uit een ruime open keuken en woonkamer op de begane grond en een drietal slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een ruime zolder terug te vinden, met de mogelijkheid voor een vierde en/of vijfde slaapkamer.

Begane grond
Via de entree aan de zijkant van de woning komt u binnen in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. Naast de hal is aan de voorzijde de eenvoudige open keuken gelegen. Deze loopt in een U-vorm door in de woonkamer. Eventueel kan de keuken eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden, waarmee een grote open ruimte gecreëerd kan worden.

Aan de achterkant van de woning ligt de ruime woonkamer met zicht op de tuin. Door de raampartijen rondom is dit ook een heerlijk lichte ruimte. Doordat de woonkamer aan de achterzijde ligt is dit een rustige ruimte met veel privacy. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de tuin.

1e Verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde is er één grote slaapkamer gelegen en aan de achterzijde twee. Hiertussen ligt de badkamer, welke is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel.

2e Verdieping
Via de vaste trap vanaf de overloop van de eerste verdieping is de zolder te bereiken. De zolder biedt voldoende ruimte voor een overloop en extra slaapkamer. Op de zolder bevinden zich de witgoedaansluitingen en de CV-installatie.

Tuin
De woning ligt op de hoek van de Esdoornstraat en de Populierestraat en heeft hierdoor een brede achtertuin. Want naast de woning volgt een stuk groen met de mogelijkheid voor een achterom. Hierdoor is de tuin niet alleen via de garage of woonkamer te bereiken. De huidige achterom ligt aan de achterzijde van het perceel. De ruime garage ligt tegen de woning aan en biedt ruimte voor een auto. Voor de garage, in de voortuin, is er nog plaats voor een auto op eigen terrein.

Algemeen
• Inhoud van circa 420 m3
• Woonoppervlak van circa 126 m2
• Perceel oppervlakte van 238 m2
• Er is een vaste projectnotaris van toepassing;
• Tot meerdere zekerheid voor nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom worden gevraagd, dan wel een bankgarantie;
• Oplevering mogelijk per direct!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte238 m²
Inhoud420 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte18 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?