Omloop 26 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Gelegen aan een kindvriendelijk en rustig straatje met bestemmingsverkeer bevindt zich deze comfortabele gezinswoning met achter- en voortuin. Het huis is direct beschikbaar en biedt een heerlijke ruimte voor een gezin of startend gezin. De woning is niet alleen gelegen op een geliefd plekje nabij scholen en winkels maar is daarnaast onder meer voorzien van een achtertuin met achterom, stenen berging in de voortuin en vier mooie slaapkamers.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, toilet, lichte en tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur en vervolgens een halfopen keuken met close-in boiler.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie slaapkamers waarvan twee met dakkapel en een eenvoudige badkamer voorzien van bad-/douchecombinatie, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en vierde slaapkamer.

Overig:
De fijne achtertuin is voorzien van achterom. Er is tevens een voortuin met halfvrijstaande stenen berging met elektra en verlichting. Meer dan voldoende parkeerplaatsen in de straat en een speeltuintje aan de voorzijde.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Bosch, bouwjaar ca. 2008) en tevens warm water via een close-in boiler in de keuken. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 90 m2. Inhoud woning ca. 315 m3. Perceeloppervlakte 154 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. De eerste foto van de woonkamer is een artist-impression die uitsluitend ter inspiratie aan de presentatie is toegevoegd. Deze geeft dus niet de werkelijke situatie weer.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1985
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte154 m²
Inhoud315 m³
Inpandigeruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler huur
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte14 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?