Kievietsprenk 19 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Aan één van de rustigste hofjes in de buurt met uitsluitend bestemmingsverkeer bevindt zich deze instapklare en ruime gezinswoning. Recent heeft de woning aan de binnenzijde een totale renovatie ondergaan en voldoet daarmee helemaal aan het wooncomfort van vandaag de dag. Onder meer is van de dichte keuken een open keuken gemaakt met fraaie lichtinval en een gloednieuwe inrichting met inbouwapparatuur. Het gehele sanitair heeft plaatsgemaakt voor neutrale en moderne materialen en is weer helemaal van deze tijd. Ook ligt er in nagenoeg de gehele woning een nieuwe laminaat vloer en is het gehele binnenwerk opnieuw geschilderd. Dit is alleen nog maar een kwestie van meubels erin en wonen! Sleutelwoorden voor deze woning zijn: luxe, comfort en eigentijds! De indeling van dit comfortabele en direct beschikbare huis is als volgt:

Begane grond:
Hal met meterkast (nieuwe groepen), luxe toilet, trap naar de 1e verdieping, lichte en tuingerichte woonkamer met tuindeur en open luxe keuken met nieuwe inbouwapparatuur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie heerlijke slaapkamers (twee met dakkapel) en een ruime, luxe en volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, design-radiator en toilet.

2e verdieping:
Overloop met opstelling (nieuwe) HR c.v.-combiketel (merk Remeha, bouwjaar 2019). Tenslotte een ruime vierde slaapkamer met dakraam.

Overig:
De achtertuin is gesitueerd op het westen en via de voortuin bereik je de stenen berging met elektra en een eigen oprit.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 355 m3. Perceeloppervlakte 138 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1983
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte138 m²
Inhoud355 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?