Lange Nobelstraat 37 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit Rijksmonument in het centrum van Zierikzee aanbieden. Deze woning is gelegen aan de Lange Nobelstraat met onder andere de Albert Heijn, een bakker en diverse restaurantjes op loopafstand. De ligging is het absolute pluspunt van dit verder gedateerd te noemen object.

De woning dateert uit circa 1850 met de kenmerkende gepleisterde klokgevel aan de voorzijde. De totale woonoppervlakte van het geheel bedraagt ca. 70 m2 en er zijn twee slaapkamers. De gehele woning dient (grondig) gemoderniseerd te worden om het in een goede staat te krijgen. Vanwege de bestemming Gemengd is dit pand geschikt voor diverse doeleinden; bijv. winkel, kantoor, praktijk of atelier, al dan niet in combinatie met wonen.

Qua verbouwing dienen de navolgende zaken (tenminste) gedaan te worden: dak renoveren (eventueel isoleren), dubbelglas plaatsen, nieuwe meterkast en elektriciteit opnieuw aanleggen, Cv-ketel installeren, leidingen leggen en radiatoren plaatsen, keuken plaatsen, badkamer plaatsen, wanden/plafonds/vloeren afwerken.

Aangezien dit pand een Rijksmonument betreft, zijn er mogelijkheden op het gebied van subsidies. Zo worden onderhoudskosten voor instandhouding van Rijksmonumenten voor 38% gesubsidieerd. Onder andere de werkzaamheden aan het dak, de gevels, kozijnen en het schilderwerk vallen hieronder. Voor meer informatie is het raadzaam om de website van cultureel erfgoed te raadplegen.

Als u op zoek bent naar een monumentale kluswoning in het centrum van Zierikzee nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: hal met meterkast en trapopgang. Voorts de woonkamer met een totale diepte van ca. 9,5 meter. In de aanbouw aan de achterzijde zijn achtereenvolgens de keuken en een badkamer in aanbouw gevestigd.
Indeling etage: overloop met kastruimte en aan weerszijden een slaapkamer. Vanuit de grotere slaapkamer is het platte dak boven de keuken bereikbaar. Hier is eventueel een dakterras (op het westen) te creëren.

Algemeen:
- Het geheel dient (grondig) gemoderniseerd te worden
- Rijksmonument uit ca. 1850
- Woonoppervlakte ca. 70 m2
- Tuin ca. 20 x 1 meter met stenen berging van ca. 3,5 m2 achterin
- Twee slaapkamers
- Oplevering in onderling overleg

Zierikzee:
Zierikzee is bekend vanwege haar monumentale binnenstad, waar deze woning ook onderdeel van is. Het voorzieningenniveau is goed, alle voorzieningen zijn op loopafstand of per fiets te bereiken. Op loopafstand is de sfeervolle haven met diverse restaurantjes, winkels en gezellige drukte gelegen. Met name in de zomer zijn de terrassen gevuld en is het gezellig druk in de binnenstad van Zierikzee. Ook qua sportvoorzieningen heeft Zierikzee genoeg te bieden met o.a. een multifunctioneel sportcentrum, een atletiekbaan en diverse sportverenigingen aan de Korte Blokweg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1850
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte95 m²
Inhoud215 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?