Breedstraat 10 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze woning met mogelijkheden in hartje Zierikzee aanbieden. Deze woning is gelegen in de Breedstraat wat zoals de naam al doet vermoeden een brede straat is met tweerichtingsverkeer en veel parkeergelegenheid. De Breedstraat is een zijstraat van de Nieuwe Haven/Hoofdpoortstraat waar diverse restaurants zijn gevestigd. Het Havenplein, bekend om vele winkels en terrasjes, is tevens op loopafstand gelegen. Kortom, een toplocatie in Zierikzee.

De voorgevel van deze woning (bouwjaar ca. 1910) heeft een karakteristieke uitstraling met rollagen in halve boogvorm boven de deur- en raamkozijnen. Aan de bovenzijde van de voorgevel en vlak onder de kozijnen geeft het tegelpatroon deze woning nog meer uitstraling. Andere fraaie elementen zijn de trap, het portaaltje aan de voorzijde en de schouw in de woonkamer. Ook de achtertuin van ca. 7 x 5,5 meter op het westen behoort tot de pluspunten van dit object. Aan de achterzijde van de tuin is een stenen berging van ca. 5,5 m2 aanwezig.

De locatie, de ruimte in het pand en de aanwezigheid van de tuin inclusief berging, maken dit object tot een interessant geheel. Deze woning beschikt in het kort over een riante woonkamer met open keuken, een badkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping. In totaal bedraagt de woonoppervlakte ca. 100 m2 en de inhoud ca. 315 m3.

Gezien de huidige staat dient de woning gemoderniseerd te worden, maar als u op zoek bent naar een pand met mogelijkheden in de binnenstad van Zierikzee, is deze woning zeker het bekijken waard. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: hal met meterkast en rechtdoor achtereenvolgens trapopgang, toilet en badkamer. Vanuit de hal naar rechts de riante woonkamer van ca. 6,8 x 4,2 meter met aansluitend de open keuken.
Indeling etage: ruime overloop met bedstee en achtergelegen kast. Hier is tevens de Cv-opstelling (Nefit, 2006) geplaatst. Verder zijn hier drie slaapkamers waarvan de masterbedroom maar liefst ca. 4,8 x 3,5 meter is.

Algemeen;
- Toplocatie in het centrum van Zierikzee
- Woonoppervlakte ca. 100 m2
- Tuin op het westen ca. 7 x 5,5 meter
- Veel sfeervolle elementen aanwezig
- Veel parkeergelegenheid voor de deur
- Drie slaapkamers
- Geheel dient verbeterd/gemoderniseerd te worden om het in een goede staat te krijgen
- Oplevering in onderling overleg

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum ook nog eens een heel monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte105 m²
Inhoud315 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?