Seintoren 16 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

WEGENS VERKOOP VAN DE WONING GAAT HET OPEN HUIS VAN 26 FEBRUARI NIET DOOR!

Gelegen aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk 'Reijershove' nabij vele voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, stadspark en diverse scholen, bevindt zich deze ideale starterswoning met halfvrijstaande stenen berging en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het huis is o.a. voorzien van 4 slaapkamers en biedt een perfecte kans voor startende gezinnen. De ligging kan niet beter: een straatje met bestemmingsverkeer en voldoende parkeergelegenheid. Winkels en scholen op 2 minuten fietsen en de woonboulevard, ZEP en aansluiting op de A58 zijn eveneens bereikbaar in een flits.

Indeling:

Begane grond:
Hal, toilet, sfeervolle doorzon woonkamer. De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast, via de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken is eenvoudig en voorzien van tuindeur. Via de woonkamer bereik je de deur naar de trapopgang van de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie ruime slaapkamers waarvan twee met dakkapel en vervolgens een eenvoudige badkamer met ligbad/douche combinatie, wastafel, wasmachineaansluiting en toilet.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en bergruimte. Tenslotte een ruime vierde slaapkamer met dakraam.

Overig:
De zonnige achtertuin is voorzien van achterom en halfvrijstaande stenen berging met elektra en verlichting. Er is tevens een nette en diepe voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2017). De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en nagenoeg volledig dubbel glas. Woonoppervlakte ca. 100 m2. Inhoud ca. 300 m3. Perceeloppervlakte 154 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1987
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte154 m²
Inhoud300 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?