Walstraat 33-33 a Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Op uitstekende locatie bieden wij aan dit karakteristieke bedrijfspand met op de begane grond horeca of winkel en op de verdiepingen een bovenwoning met eigen opgang.

Een pand met veel historie; vroeger bekend als het populaire café Atlanta. Opvolgers waren The Sound, Atlantic, Déjà Vu en tot voor kort Conny's Place. Voor de eigenaar is na lange tijd van verhuur de tijd gekomen om het pand te verkopen.

Het horeca/winkelgedeelte bestaat uit een caféruimte 97 m2 VVO groot. Tevens is de ruimte voorzien van een dames- en heren toilet, opslag/keuken en een aparte rookruimte. Het pand heeft een hoge attentiewaarde vanwege de gunstige locatie in de sfeervolle en historische Vlissingse binnenstad. Het object is geschikt voor diverse soorten van gebruik en biedt ruimte voor aanpassingen of wellicht transformatie!

Locatie en bereikbaarheid:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Walstraat is dé winkelstraat van Vlissingen, ligt dus in het kernwinkelgebied en heeft diverse horecagelegenheden. Zoals het naastgelegen café Hoppit en dichtbij andere cafés als Thor en 't Archief, Vlissingen Vintage en Vannuus. Ook in de directe nabijheid van winkels zoals onder andere Bloemen- en Plantenhandel Van Belzen, Markies Verlichting, Hans Anders, Intersport, het gezellige winkelplein aan de Kleine Markt en de overdekte winkelstraat Lange Zelke.

Oppervlakte:
Bedrijfsgedeelte:
- Café/winkel : ca. 97 m2 VVO

Oppervlakte:
Woongedeelte:
- 1e verdieping : ca. 60 m2 GBO
- Dakterras : ca. 25 m2
- 2e verdieping : ca. 45 m2 GBO

Indeling:
Begane grond:
Café: hal met meterkast en tochtdeur, caféruimte met L-vormige bar en biljart, rookruimte met schuifpui aan de straatkant, aparte ruimte en toiletgroep. Toegang binnendoor tot de bovenwoning.

Bovenwoning:
Eerste verdieping:
Aparte voordeur met trap naar de overloop, keuken met bijkeuken en toegang tot het dakterras., slaap/woonkamer, slaapkamer met toegang tot het dakterras, badkamer en separaat toilet.
Tweede verdieping:
Vaste trap, open ruimte en slaapkamer.

Installaties:
Café:
- Grote gaskachel;
- Airco-cassette aan het plafond;
- Airco-unit aan de wand;
- Boiler 15 liter;
- GAMKO bierkoeler BKG50/54H;
- Geluidinstallatie;
- Koelingen;
- Verlichting.

Bovenwoning:
- CV-installatie met radiatoren (Intergas 1999).

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : E
Nummer : 2512
Grootte : 112 m2

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 255.000,-- kosten koper.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 6% en ten dele 2% overdrachtsbelasting.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad - Eiland' dat onherroepelijk is vastgesteld op 26 juni 2012 en heeft de bestemming 'Centrum 3'. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 2 en kantoor.

Zakelijke lasten:
Onroerende zaakbelasting (OZB) horeca/winkel : € 443,18
Onroerende zaakbelasting (OZB) appartement : € 15,70
Rioolheffing : € 234,71

Energielabel:
Het energielabel dient nog opgesteld te worden.

Bodemgegevens:
Volgens een uitdraai van het Nazca Solutions, Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten zijn er geen bodembedreigende activiteiten aangetroffen bij de locatie.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 255.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Horeca96 m²
Winkelruimte96 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?