Touwbaan 66 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Gelegen in het fraaie Beschermde Stadsgezicht van de Touwbaan grenzend aan het Kanaal door Walcheren enerzijds en anderzijds de jachthaven, bevindt zich in de luwte van het historische hart van de stad dit riante 4-kamer appartement op de 4e woonlaag (3e verdieping) van 'Résidence Verenigde Provinciën'. Dit type is voorzien van 3 slaapkamers en zonnig balkon op het Zuidoosten met fraai uitzicht over het Kanaal door Walcheren waar de bootjes bijna letterlijk aan uw voeten voorbij varen. Aan de voorzijde is er een fantastisch vergezicht over de jachthaven, het Balkengat en de 'skyline' van historisch Middelburg. Bij de vraagprijs inbegrepen is buitenparkeerplaats nr. 8, gelegen aan de straat en tegen het gebouw, afsluitbaar via een beugel.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, personenlift en trap naar de hoofdlift en het trappenhuis.

3e verdieping:
Galerij, eigen entree, hal, c.v.-kast, toilet, 3 naast elkaar gelegen slaapkamers, bijkeuken/berging, ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel, dichte keuken met schuifpui naar het zonnige balkon op het zuidoosten, lichte woonkamer met balkondeur en fraai uitzicht op het Kanaal door Walcheren.

Overig:
In de ondergelegen kelder bevindt zich de eigen separate berging en gemeenschappelijke fietsenberging. Aan de voorzijde, grenzend aan de straat, bevinden zich de buitenparkeerplaatsen van dit gebouw. Nummer 8 hoort bij Touwbaan 66 en is bij de vraagprijs inbegrepen.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een nieuwe c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2020). Het gebouw is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 118 m2.

Bijzonderheden:
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementgalerijflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte118 m²
Inhoud295 m³
Buitenruimte9 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, in centrum, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?