Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit karakteristieke pand uit 1870 aan de Hoge Kerkstraat in Nieuwerkerk aanbieden. Dit is de oudste straat van Nieuwerkerk en zoals de naam doet vermoeden, ligt deze straat hoger dan omringende straten. Dit pand bestaat uit een voor- en achterhuis waarvan het achterhuis lager gelegen is dan het voorhuis. Het achterhuis dateert uit omstreeks 1920 en is dus later aangebouwd.

De achtertuin is op het zuiden gericht en is ca. 18 meter diep en 9 meter breed. Achterin is een vrijstaande houten garage gesitueerd welke via de achtergelegen Poststraat bereikbaar is. Er zijn diverse terrassen en er is voldoende ruimte om uw auto, bootje of aanhanger op eigen terrein te parkeren. Het totale perceel meet een oppervlakte van 261 m2.

De woning is goed onderhouden en in de laatste jaren voorzien van energiebesparende maatregelen. Zo zijn bijvoorbeeld zowel het dak als een gedeelte van de muren geïsoleerd, de goten vernieuwd en liggen er twaalf zonnepanelen (totale opbrengst ca. 3600 kW) op het vernieuwde dak. Alle pannen aan de achterzijde zijn vernieuwd en het dak is tevens geïsoleerd. In het achterhuis is op de begane grond vloerverwarming aanwezig. Wel moet er op de bovenverdieping nog een en ander afgewerkt worden in twee slaapkamers. In totaal zijn er vijf slaapkamers (na afwerken slaapkamers boven) en is er een gelijkvloers woonprogramma aanwezig op de begane grond. Met een totale woonoppervlakte van ca. 160 m2 (exclusief zolderruimte) en een inhoud van ca. 685 m3 is er aan ruimte geen gebrek.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond:
Entree met meterkast en direct links de slaap-/werkkamer. Voorts een grote schuifkastenwand en de trapopgang naar de etage. Dan in het achterhuis links achtereenvolgens het toilet en de deur naar de luxe badkamer voorzien van bad, aparte douche, wastafel en aparte washoek. Dan gaat u rechts de hoek om de grote woonkeuken (ca. 5 x 4,65 meter) in. Deze is o.a. voorzien van een kookeiland met een Borretti 6 pits gasfornuis. Zowel vanuit de deur aan het einde van de lange gang als via de openslaande deuren in de keuken is de achtertuin bereikbaar. Vanuit de keuken loopt u aan de zijkant de iets hoger liggende woonkamer in. De woonkamer is recent opnieuw gestuct.

Indeling etage: U komt boven op de overloop met toegang tot maar liefst vier slaapkamers. Met name de slaapkamer direct rechts is zeer riant te noemen (ca. 8,60 x 5,30 meter), maar deze dient nog afgewerkt te worden evenals de slaapkamer achterin. Verder is er nog een luik naar de zeer ruime zolder van het achterhuis.

Algemeen:
- Woonoppervlakte maar liefst ca. 160 m2 (exclusief ruime bergzolder)
- Ruime woonvertrekken
- Tuin ca. 18 x 9 mtr op het zuiden met garage
- Energiebesparende maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen
- Algemene staat van onderhoud: beneden goed, boven redelijk
- Karakteristiek pand uit 1870 met o.a. balkenplafonds en voor- en achterhuis
- Gelijkvloers woonprogramma aanwezig
- Deels voorzien van vloerverwarming
- Nieuwe Cv-ketel (2019)
- Oplevering in onderling overleg

Nieuwerkerk:
Nieuwerkerk (ca. 2750 inwoners) is een dorp waar relatief veel jonge gezinnen wonen. Het dorp met de jongste gemiddelde leeftijd van Schouwen-Duiveland. Nieuwerkerk beschikt over een uitstekend voorzieningenniveau zoals twee supermarkten, bakker, slager, postagentschap een huisarts en de nodige sportvoorzieningen. Ook bevinden zich twee basisscholen in het dorp. Scholen voor het voortgezet onderwijs liggen op fietsafstand in monumentenstad Zierikzee.
Door de strategische ligging ten opzichte van Rotterdam (40 minuten autorijden) is het dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners werken in Randstedelijk gebied en bewust kiezen voor het rustig wonen in Zeeland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1870
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte166 m²
Perceeloppervlakte261 m²
Inhoud600 m³
Inpandigeruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte20 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?