Columbusweg 2- 4 Goes

Algemeen

Omschrijving

Het bruist van de goede initiatieven om Goes als economisch centrum van Zeeland nog steviger op de kaart te zetten. Het bedrijvencomplex De Colonie in Goes is een van zulke initiatieven. De nog enkele beschikbare multifunctionele bedrijfsunits bieden ongekende mogelijkheden voor nieuwe en bestaande bedrijven. Deze units hebben een oppervlakte van ca. 156 m2 V.V.O.

Inmiddels zijn o.a. De Koffieboer en Poppe Installatietechniek hier gevestigd.

De moderne architectuur en de toepassing van duurzame materialen, geven het gebouw de unieke uitstraling die past bij bedrijfsunits en showroomruimten op dit niveau.

De Colonie is onder architectuur ontworpen en kenmerkt zich door zijn glaspui over de gehele breedte. In deze fase van de
ontwikkeling is de ruimte uitgevoerd als casco waardoor u als ondernemer nog volledig vrij bent in de indeling van het
object en eventueel specifieke afbouweisen.

Ligging en bereikbaarheid:
De Colonie Goes bevindt zich op absolute zichtlocatie aan de Nansenbaan en is centraal gelegen ten opzichte van verschillende economische centra, zoals de havens van Zeeland, Rotterdam en Antwerpen.

Het bedrijventerrein De Poel II is gelegen tussen de A58 dat Goes verbindt met de steden Bergen op Zoom-Rotterdam-Antwerpen en de N256 verbindt Goes via de Zeelandbrug in de richting van Zierikzee-Rotterdam. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels bus- en treinverbinding, is als goed aan te merken. De A58 vormt in de toekomst de nieuwe zuidelijke stadsrand.
De Gemeente Goes kent circa 36.000 inwoners en beschikt over alle voorzieningen waaronder en sterk
ontwikkelde zakelijke dienstverlening, detailhandel, scholen, cultuur en sportvoorzieningen. Daarnaast biedt Goes door de centrale ligging in de regio een verzorgingsfunctie voor geheel Zeeland.

Voorzieningen:
• Overheaddeur (handmatig) met separate loopdeur (b 4.00 m x h 4.25 m);
• Meterkast v.v. g/w/e/KPN • Vrije hoogte circa 8 meter;
• Onderheide betonvloer, draagkracht 1.000 kg p/m2;
• Toilet met fonteintje;
• Brandblusvoorzieningen;
• Mogelijkheid tot het aanbrengen van een kantoor;
• Gasheater;
• Meerwerk is bespreekbaar;
• Rondom verhard buitenterrein;
• 1 parkeerplaats per unit.

Bestemming:
Het bestemmingsplan “Bedrijventerrein de Poel II” dat is vastgesteld door de raad op 27 juni 2013 blijkt dat het onderhavige perceel de bestemming “Bedrijventerreinen” heeft. Veel bedrijven uit de dienstverlening en de handel en bepaalde productiebedrijven vallen hierbinnen. Wilt u meer informatie omtrent het bestemmingsplan en de mogelijkheden informeer dan bij de Gemeente Goes T 0113- 24 96 00.

Huurprijs:
Vanaf € 795,-- exclusief 21 % BTW per maand.

Er is een mogelijkheid, tegen een nader te bepalen meerprijs, voor het plaatsen van een verdiepingsvloer in de units van 1/4, 1/2 of 3/4, uitgevoerd in hout.

Servicekosten:
Servicekosten bedragen € 22,30 (excl. BTW) en betreft (reinigen gevel, buitenramen, overhead-deur en onderhoud buitenterrein).
De energielasten zullen door de energieleverancier rechtstreeks in rekening bij de huurder worden gebracht.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal afhankelijk van het gebruik volgens model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte In de zin van artikel 7:230 a BW danwel 7:290 BW worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Zekerheidstelling:
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW danwel BTW compensatie en eventueel voorschot servicekosten.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2018
Bouwperiode2011-
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal156 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?