Juliana van Stolberglaan 6 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze vrijstaande villa in één van de mooiste woonwijken van Zierikzee aanbieden. Deze woning met riante inpandige garage (ca. 8,10 x 4,50) is gelegen op een ruim bemeten perceel van 932 m2. De Juliana van Stolberglaan is een laan in de wijk Noorderpolder en kenmerkt zich door grote kavels en veel volwassen groen. In deze laan is er enkel bestemmingsverkeer en geniet u van veel privacy. Bovendien ligt deze woning uit 1999 strategisch ten opzichte van de binnenstad, het park ‘Kaeskenswater’ en de diverse sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg.

De achtertuin heeft een diepte van ca. 18 meter en is ca. 27 meter breed en is omringd door groen waardoor u hier van uw privacy geniet. De voortuin is netjes aangelegd met diverse haagjes en een sierhekwerk. De oprit biedt voldoende plek voor het parkeren van meerdere auto’s. Tevens is er een zeer ruime garage aanwezig.

De woning beschikt over een gelijkvloers woonprogramma met een slaapkamer en een badkamer en suite op de begane grond. Het woon-/eetgedeelte is L-vormig en meet een oppervlakte van ca. 45 m2. Verder zijn er op de etage nog eens vier volwaardige slaapkamers aanwezig en een badkamer voorzien van onder andere ligbad en aparte douche.

Twijfelt u tussen nieuwbouw en bestaande bouw? Wij zijn van mening dat u beter voor bestaande bouw kunt kiezen, en wel om de volgende redenen; de enorm toegenomen bouwkosten de laatste jaren, de bouwrente à ca. €20.000,- en het ontbreken van dergelijke kavels in een volgroeide wijk. Dit uit zich in een substantieel hogere totaalprijs bij nieuwbouw ten opzichte van bestaande bouw.

De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 145 m2 (exclusief garage) en de inhoud is ca. 740 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: Bij binnenkomst in de hal heeft u rechts de trapopgang en links het toilet en voorts de meterkast. Verder bevindt zich links de deur naar de slaapkamer van ca. 3,70 x 3,70 met badkamer en suite. Het woongedeelte is voorzien van vele raampartijen, sfeervolle gashaard en openslaande deuren naar de tuin. Voorts de keuken met o.a. inductie kookplaat en oven en aangrenzend de bijkeuken met de witgoed- en Cv-opstelling. Vanuit de bijkeuken is de ruime inpandige garage toegankelijk.

Indeling etage: Op de etage zijn vier slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Eén van de slaapkamers beschikt nog over veel bergruimte achter het knieschot. Door de aanwezigheid van meerdere Velux dakvensters komt er veel licht binnen in iedere kamer op de etage.

Algemeen:
- Perceel van 932 m2 eigen grond
- Woonoppervlakte ca. 145 m2 (Excl. garage)
- Inhoud ca. 740 m3
- Veel privacy door aanwezigheid volwassen groen
- Gelijkvloers woonprogramma aanwezig
- Riante inpandige garage ca. 8,10 x 4,50 meter
- Totaal vijf slaapkamers en twee badkamers
- Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
- Eén van de mooiste woonwijken van Zierikzee
- Alleen bestemmingsverkeer in deze laan
- Oplevering in onderling overleg

Zierikzee en Noorderpolder
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen op steenworp afstand op de Lange Blokweg beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooi en rustig Zeeland en werken in de Randstad.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 625.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1999
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte932 m²
Inhoud740 m³
Inpandigeruimte37 m²
Buitenruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte37 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?