Vebenabos 16 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Recreëren op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u deze vrijstaande, karakteristieke recreatiewoning met twee slaapkamers, in van het sfeervolle park Vebenabos, in het prachtige buurtschap Dishoek aan. Gesitueerd onderaan de duinen op 200 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Graag ontvangen wij u op deze top locatie.

Deze woning is gesitueerd op een rustige locatie in de luwte van de duinen. Het geheel grenst aan het groen, vanuit de woning is er een fraai zicht op het omliggende groen. Vind u privacy en rust belangrijk? Kom dan zeker kijken.
De woning beschikt over twee slaapkamers, een compacte maar complete woonkamer met fraaie kap en een in verhouding ruime (woon)keuken. Vanuit de woonkamer is er via een dubbele tuindeur toegang tot het zonneterras. De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Tevens is er vanuit de keuken nog een bergzolder bereikbaar.

Het geheel is gesitueerd op een kavel van 200m² erfpachtgrond. Daarnaast bevindt zich rondom de woning voldoende grond die in bezit is van de erfverpachter maar in de praktijk wel gebruikt kan worden als zitplaats. Het terras is perfect op de zon gelegen en in de tuin is er een hoge mate van privacy.

De woning is voorzien van een parkeerplaats en een praktische berging. Wat zonligging betreft zit u hier sowieso goed. Door de grote groene ruimte rondom de woning is het altijd wel mogelijk om de zon op te zoeken, of juist in de schaduw plaats te nemen.

Algemeen
-De woning mag alleen recreatief bewoond worden;
-Erfpachtcanon € 1.875,- per jaar, deze canon is bedoeld voor het onderhoud van het park en dient betaald te worden aan de erfverpachter ‘Stichting Vebenabos’. De jaarlijkse exploitatierekening dient met verlies noch winst te worden afgesloten, vanaf 1 januari 2019 bedraagt de erfpacht € 1.875.- per jaar. Dit betreft een tijdelijke verhoging. Vanaf 2024 bedraagt deze vermoedelijk € 1.400,- per jaar.
-Genoemde canon wordt iedere vijf jaar herzien, de huidige erfpacht loopt tot 31 december 2057, maar bij verkoop wordt deze eeuwigdurend.
-Bij verkoop wordt het perceel door Stichting Vebenabos opnieuw ingemeten, de kosten bedragen ca. € 250,-, deze komen voor rekening van koper
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de inventaris.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Vebenabos heeft de beschikking over een supermarkt. Het ‘Vebenabos’ is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte39 m²
Perceeloppervlakte200 m²
Inhoud168 m³
Inpandigeruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte3 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?