Brouwerijstraat 11 Noordgouwe

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze woning met opvallend diepe garage en achtergelegen schuur aan de Brouwerijstraat in Noordgouwe aanbieden. De garage is ca. 12,5 meter diep en 3,15 meter breed. De schuur heeft afmetingen van ca. 5,40 x 3,40 meter. Als u op zoek bent naar een woning met veel opslagruimte is deze woning zeker een bezichtiging waard.

De woning beschikt ondanks het kleinere woonoppervlak (ca. 75 m2) over ruime woonvertrekken. Zo is het kook-/eetgedeelte ca. 16 m2. Ook de woonkamer en slaapkamer zijn goed van formaat waardoor deze woning meer dan voldoende plaats biedt voor 2 personen.

In algemeenheid kan gesteld worden dat de bouwkundige staat van het pand goed is. Wel dient er nog een voordeur gerealiseerd te worden, hiervoor loopt momenteel een aanvraag bij de gemeente. Ook moet de meterkast gesplitst worden van het naastgelegen pand. Bovenstaande zaken kunnen besproken worden met de verkoper als onderdeel van de transactie.

Het perceel meet een oppervlakte van ca. 150 m2. De tuin is op het westen gericht en bestaat uit een langwerpig gedeelte naast de schuur van ca. 5 x 2 meter en een rechthoekig gedeelte van ca. 4 x 3 meter. Aangezien er zeer veel bergruimte in de garage aanwezig is, zouden wij ons voor kunnen stellen dat een koper de schuur sloopt om extra tuin te creëren (tuin wordt ca. 8 x 8 meter totaal).

Indeling begane grond: Aangezien de voordeur met hal nog gerealiseerd moet worden beginnen we in de ruime woonkeuken. Deze is voorzien van o.a. gaskookplaat, koelkast en oven. Vervolgens komt u in een hal met een kleine badkamer (dient gemoderniseerd te worden), apart toilet en de trapopgang naar de etage. Middels een schuifdeur is de ruime woonkamer met schouw bereikbaar.

Indeling etage: Op de etage bevindt zich de riante slaapkamer van ca. 5,40 x 4,20 meter. Verder is er een inbouwkast in de hoek gesitueerd.

Algemeen:
- Verrassend diepe garage en grote schuur aanwezig
- Ruime woonvertrekken
- Goede bouwkundige staat
- Woonoppervlakte ca. 75 m2
- Inhoud ca. 265 m3
- Grote tuin relatief eenvoudig te creëren
- Geen achterom, toegang tot de tuin enkel via de woning of via de diepe garage welke links van de woning is gesitueerd.
- Het geheel wordt verwarmd door een Nefit HR Combiketel uit 2009
- Oplevering in onderling overleg

Noordgouwe:
Het dorp Noordgouwe is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda, maar ook Antwerpen, zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Monumentenstad Zierikzee met veel voorzieningen is op 10 autominuten gelegen. Het Grevelingenmeer met diverse strandjes is eveneens op enkele minuten gelegen en biedt vele mogelijkheden van watersport. Daarnaast is er veel groen en een natuurgebied in de directe omgeving. Kortom een fijn en strategisch gelegen dorp op het mooie eiland Schouwen-Duiveland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte132 m²
Inhoud265 m³
Inpandigeruimte67 m²
Indeling
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte67 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?