Spuistraat 13 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Rustig wonen maar toch in hartje Binnenstad? Dat is wat u hier zult ervaren. Aan een autoluw straatje, tussen de Dam en de Spanjaardstraat, bevindt zich deze leuke woning met zonnige achtertuin en achterom. Enige modernisering ligt voor de hand maar daarna biedt het huis een fijn huis op een geweldige historische stek. Op enkele minuten lopen van het fraaie Damplein met de diverse restaurants, de Lange Delft met de vele winkels. Het Abdijplein, het nieuw aan te leggen Molenwaterpark en de jachthaven. Alles bevindt zich in de directe omgeving, een auto is niet nodig! De woning is onder meer voorzien van ruime doorzon woonkamer, halfopen keuken, geïsoleerde begane grond vloer met nieuwe balken, twee mooie slaapkamers en complete badkamer. De zonnige achtertuin op het zuidwesten is voorzien van achterom en stenen berging met elektra en water.

Indeling:

Begane grond:
Hal met trap naar de 1e verdieping, trapkast, toilet met fontein, ruime doorzon woonkamer met open haard en een halfopen keuken met boven- en onderkasten, inbouwapparatuur en tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel, bergzolder en een tweetal luiken naar de vliering, complete badkamer voorzien van wasmachineaansluiting, toilet, ligbad, douche en wastafel en vervolgens twee mooie slaapkamers, waarvan één met vaste kast.

Overig:
De achtertuin is voorzien van terras, vrijstaande stenen berging en achterom.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2011) en tevens een open haard. De woning is deels voorzien van isolerende beglazing en vloerisolatie op de begane grond. Woonoppervlakte ca. 93 m2. Inhoud ca. 375 m3. Perceeloppervlakte 117 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1936
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte93 m²
Perceeloppervlakte117 m²
Inhoud375 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?