Lewedijk 31 Nieuwdorp

Algemeen

Omschrijving

Met het vooraanzicht vallen er meteen al een aantal dingen op aan deze woning aan de Lewedijk 31 te Nieuwdorp. Als eerste de voordeur met speelse afgeronde bovenkant en de erker geven het een geweldig leuk aanzicht. Daarnaast ligt de bedrijfswoning op een prachtige en rustige locatie buiten het dorp onder aan de Lewedijk.

Binnen volgt een prachtige trap en de originele glas in lood ramen. Naast de geweldige details geeft deze woning ook meer ruimte dan verwacht. Op de begane grond is er naast de originele woonkamer en keuken een grote aanbouw gezet, welke gebruikt kan worden als slaapkamer of als werkruimte/kantoor. Hierachter volgt de badkamer. Op de eerste verdieping zijn er een viertal slaapkamers, wat het totaal aantal kamers tot zes brengt.

De woning heeft een bedrijfsbestemming en dient daarmee als bedrijfswoning. Sinke Komejan mag u nu deze ruime twee-onder-een-kapwoning te koop aanbieden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel met ons kantoor via 0113-251000.

Begane grond
De entree bevindt zich zoals eerder genoemd aan de voorzijde, waarmee u in de hal stapt. In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en de meterkast. Aan de achterzijde is er toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer ligt aan de linkerzijde van de hal en loopt door tot aan de achterzijde van de oorspronkelijke woning. Aan de voorzijde is er een heerlijke zithoek rondom de open haard. Door de erker aan deze kant, doet de woonkamer licht en ruim aan. Aan de achterzijde ligt het eetgedeelte, waar ook de deuren naar de aanbouw en de keuken zijn terug te vinden.

De keuken ligt direct achter de hal en heeft een ruime opstelling, naast de toegang tot de bijkeuken. In de woonkamer, keuken en badkamer ligt vloerverwarming. Keuken en badkamer zijn verouderd en moeten op termijn vernieuwd worden.

In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en zijn de aansluitingen voor witgoed terug te vinden. Daarnaast is er toegang tot het toilet en de achtertuin. Door de gehele originele woning zijn de glas-in-lood ramen terug te vinden.

In de uitbouw van de woning zijn naast een grote ruimte de badkamer en een berging terug te vinden. De ruimte kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, waaronder slaapkamer, kantoor of werkruimte. De badkamer is voorzien van douche, bad en wastafel.

Eerste verdieping
Rondom de overloop zijn er vier slaapkamers gelegen. Door de dakkapellen voor en achter zijn drie van de vier kamers zeker ruim te noemen. De vierde kamer aan de voorzijde is wat kleiner.

Tuin
De woning staat op een perceel van 1.235 m2 eigen grond. Aan de voorzijde staat de woning ver van de weg, waardoor er een ruime voortuin is. Aan de achterzijde ligt de meeste tuin, wat mogelijkheden biedt voor eventueel een schuur of berging. De achtertuin heeft een prachtig uitzicht over het land achter.

Bestemming
De bestemming van de woning en het perceel is ‘Bedrijf’. Onderstaande onderdelen zijn mogelijk volgens het bestemmingsplan. Mocht u meer willen weten, dan vragen wij u contact met ons kantoor te Goes op te nemen via 0113-251000 en/of met de gemeente Borsele via 0113-238383.

- Bedrijfsactiviteiten categorie 1 & 2
- Aannemersbedrijf
- Agrarisch uienafzetbedrijf
- Garagebedrijf
- Slachterij
- Transportbedrijf
- Brandweerkazerne
- Bedrijfswoning
- Opslag

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1950
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte152 m²
Perceeloppervlakte1235 m²
Inhoud642 m³
Inpandigeruimte21 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht, beschutte ligging en buiten bebouwde kom
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte21 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?