Schuitvlotstraat 28 Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

Starters opgelet! In de huidige markt is dit bijna een unicum. Wij bieden u deze betaalbare, complete en instapklare woning aan. Het geheel bestaat uit drie slaapkamers, woonkamer met open keuken en een lekker diepe en tevens zonnige achtertuin. De schuitvlotstraat is een rustige straat in het karakteristieke dorp Biggekerke.

WONEN
De woonkamer is lekker licht en geeft een leuke zicht op de omgeving en de achtertuin. In 2012 is deze woning goed aangepakt en gemoderniseerd. Van die tijd is ook de open keuken welke voorzien is van vijf pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. In de hal is er nog een trapkast en toilet aanwezig.

SLAPEN EN DOUCHEN
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is uitgebreid door een klein stukje van de voorste slaapkamer af te snoepen. Hierdoor is er nu een moderne badkamer welke voorzien is van douche en wastafel aanwezig. Door middel van een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar. Op deze zolder is tevens de cv opstelling gesitueerd.

TUIN
De tuin is gelegen op het oosten. Door deze ligging is er een prima ochtend en middagzon. Vanwege de relatief diepe tuin is de lang in de tuin aanwezig. Aan de achterzijde is er een vrije achterom. Tevens is er nog een handige stenen berging aanwezig.

GOED OM TE WETEN
-Vernieuwde meterkast
-Keuken en badkamer dateren uit 2012
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Biggekerke is een typisch Walchers dorp en is gunstig gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Plaatsen als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan één uur bereikbaar. Bovendien ligt het op korte afstand van het strand en het Biggekerkse Bos. Onderaan de duinen ligt een prachtige strook natuur met duinen en bossen die als het ware een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat daar vanzelf. Biggekerke heeft een eigen basisschool, voor overige voorzieningen kunt u richting Meliskerke of Koudekerke. Deze buurtplaatsen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte71 m²
Perceeloppervlakte151 m²
Inhoud263 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?