Kolveniershof 106 Goes

verhuurd

Algemeen

Omschrijving

Multifunctionele commerciële ruimte van 339 m² met winkelpui op een absolute toplocatie in het winkelcentrum Kolveniershof in Goes!
- Flexibele huurtermijn-voorwaarden
- Indeling/inrichting bespreekbaar

Locatie:
Het winkelcentrum Kolveniershof maakt een belangrijk onderdeel uit van het Masterplan binnenstad van de Gemeente Goes. Aan de Westwal/Kolverniershof/Bleekveld is een complex met 511 parkeerplaatsen, 80 fietsparkeerplaatsen, 30 appartementen en bijna 1.500 m2 aan commerciële ruimten verrezen. Het Bleekveld en Kolveniershof zijn ingericht als een autoluw voetgangersgebied met een groen cultuurplein. In de directe omgeving van het pand bevinden zich veel woningen alsmede de tegenovergelegen parkeergarage en het winkelcentrum de Kolveniershof met de daar gevestigde Albert Heijn, Blokker, Gall & Gall, Steps, Bandolera, Prenatal, etc.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat de op geringe afstand gelegen Deltaweg, Goes verbindt via de Zeelandbrug in de richting van Zierikzee-Rotterdam. De tevens in de nabijheid gelegen autosnelweg A58 verbindt Goes met de steden Bergen op Zoom-Rotterdam-Antwerpen. Ter hoogte van Heinkenszand heeft de A58 een aansluiting op de Westerscheldetunnel in de richting Terneuzen-Gent-Sluis. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels bus- en treinverbinding, is als uitstekend aan te merken.

Indeling:
De ruimte verkeert in een casco staat en er is geen indeling aangebracht.

Opleveringsniveau:
In overleg te bepalen.

Parkeren:
Het pand beschikt over parkeergelegenheid onder de winkels in de daargelegen parkeergarage. De parkeermogelijkheden in de omgeving zijn goed, wel geldt er uitsluitend betaald parkeren of parkeren t.b.v. vergunninghouders

Kadastrale gegevens:
Gemeente Goes, sectie D, nummer, 5636, appartementsindex 3 en 5.

Bestemming:
De objecten vallen binnen het bestemmingsplan “Binnenstad-Centrum, gedeelte Bleekveld 2006”, vastgesteld op 22 maart 2007 en goedgekeurd door de gedeputeerde staten op 2 oktober 2007. De bestemming van het object is centrumgebied. Dit is een brede bestemming waarbinnen vestiging van kantoren, detailhandel en maatschappelijke doeleinden mogelijk is. De vestiging van horeca gelegenheid valt echter niet binnen deze bestemming.

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel A.

Huurprijs:
De huurprijs is op aanvraag.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van de nutsvoorzieningen en water, alsmede de communicatieve diensten.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Bankgarantie:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte339 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?