Hogezoom 8 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Nabij de mooie natuur, zoals het Gadrabos en de Vroongronden, mogen wij te koop aanbieden dit zeer fraaie pand aan de Hogezoom. Een riant huis met een woonoppervlakte van ca 185 m2 en een inhoud van ca 850 m3. Deze karakteristieke villa (bouwjaar 1918) met vrijstaande garage kenmerkt zich door de vele authentieke details. Meteen bij binnenkomst zijn hiervan al enkele elementen terug te vinden in de hal met een karakteristieke toog en paneeldeuren.

De indeling is praktisch te noemen met een fraaie woonkeuken en aangrenzende bijkeuken met zolder. De tuingerichte woonkeuken geeft een schitterend zicht op de fraai aangelegde tuin en het terras. De woonkeuken is ruim en meet een oppervlakte van 35 m2. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over een gashaard en meet een oppervlakte van bijna 40 m2. Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers en een geheel gemoderniseerde luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, wastafel en toilet. De vierde kamer op de verdieping is een kleine kantoorkamer annex berging.

Een bijzonder element is de situering van de woning op de kavel. Deze woning is ver naar achteren gesitueerd wat extra privacy oplevert. De Hogezoom is een rustige straat met veel groen, bos en landerijen van Haamstede naar Renesse. Zeker door de aanleg van de rondweg is de Hogezoom een rustige straat geworden met enkel bestemmingsverkeer en fietsers. Ook aan de achterzijde is er voldoende privacy doordat het geheel grenst aan achtergelegen tuinen.

Het totale perceel meet een oppervlakte van 1840 m2 eigen grond en is voorzien van enkele fraaie oude bomen. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten. Er zijn diverse plaatsen waar u zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Het totale perceel heeft een diepte van circa 55 meter en een breedte van circa 35 meter.

Wanneer u ruimte en een karakteristieke woning zoekt, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
- Bouwjaar: 1918. Woonoppervlakte: 185 m². Inhoud 850 m³
- Perceel 1840 m2 eigen grond
- 14 zonnepanelen
- Oplevering in onderling overleg
- De garage heeft een afmeting van circa 9 m x 4,5 m
- Deze woning is zowel permanent als recreatief te gebruiken. Bij recreatief gebruik is commerciële verhuur niet toegestaan
- Desgewenst is gelijkvloers wonen een mogelijkheid. Naast de keuken is nu een ruime (kantoor)kamer

Indeling;
Begane grond; entree, lange hal met trapopgang, meterkast en toilet. Links van de hal toegang tot de woonkamer met haard, rechts van de hal krijgt u toegang tot een ruime kantoorkamer van circa 14 m2 en de woonkeuken. Via de woonkeuken is de bijkeuken toegankelijk. Hier bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed. Tevens is vanuit deze ruimte de zolder boven de keuken toegankelijk.
Verdieping; overloop, drie volwaardige slaapkamers, kantoorkamertje en een luxe badkamer (2011) voorzien van vloerverwarming, toilet, ruime inloopdouche en wastafel.
Zolder; bergzolder te bereiken via een luik op de overloop.

Burgh-Haamstede;
Burgh-Haamstede is gelegen aan de westkant van Schouwen-Duiveland en kenmerkt zich door zijn uitgestrekte natuurgebieden. De langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen zijn bereikbaar op loopafstand. Burgh-Haamstede heeft een uitstekend voorzieningenniveau en ligt binnen een uur rijden van steden als Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier te bereiken en heeft een belangrijke regiofunctie met uitgebreide voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1918
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte185 m²
Perceeloppervlakte1840 m²
Inhoud850 m³
Inpandigeruimte25 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte25 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?