Beukenstraat 55 Goes

Algemeen

Omschrijving

Vanaf 2014 tot zeer recentelijk is bijna al het cosmetische aan deze woning vernieuwd! Zo zijn bijvoorbeeld tussen 2014 en 2018 de kozijnen vernieuwd voor kunststof kozijnen met HR++ glas, als ook de gevels bekleed met kunststof panelen, is in 2016 de keuken vernieuwd en in hetzelfde jaar is de hele tuin nieuw aangelegd. Daarmee is nog niet alles opgenoemd!

Deze tussenwoning aan de Beukenstraat 55 staat op een perceel van 163 m2 eigen grond, heeft een tuin op het zuiden met achterop de garage. Op de begane grond liggen de woonkamer, eethoek en de keuken. De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping ligt de vierde slaapkamer met een tweetal ruime bergingen. Zowel het raam van de woonkamer als alle slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien voor elektrisch geïntegreerde rolluiken. Hierdoor kan de warmte goed buiten gehouden worden.

De vernieuwde kunststof voordeur geeft toegang tot de hal aan de voorzijde van de woning. Eerst is er toegang tot de woonkamer, gevolgd door achterin de toegang tot het toilet. Voorin de woonkamer is de zithoek gesitueerd, gevolgd door het eetgedeelte. Hiertussen staat de trap naar de eerste verdieping.

Het eetgedeelte is mooi aangesloten op de halfopen keuken. Vanuit dit gedeelte is er zicht op de achtertuin. De keuken is een van de parels van de woning en staat er nog maar sinds 2016. De keukenopstelling heeft met de vernieuwing veel aanrechtblad gekregen en is zeer fraai uitgevoerd. De opstelling is voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, oven en magnetron. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers. de badkamer en een handige opbergkast. Aan de achterzijde ligt de ouderenslaapkamer, aan de voorzijde de andere twee kamers. Hiertussen volgt de nette badkamer, welke goed bij de rest van de woning past en is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel. In 2017 zijn de slaapkamers aan de voorzijde en de zolderslaapkamer geheel gestukadoord en door een erkend schildersbedrijf geschilderd.

Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping is de overloop van de tweede verdieping te bereiken. De trap, overloop en de slaapkamer zijn in 2017 voorzien van een hoogwaardig tapijtvloer. De overloop heeft ruimte voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel uit 2014 hangt er. De overloop geeft toegang tot de vierde slaapkamer. Aan weerszijden van deze ruimte liggen twee bergingen.

De tuin is zoals eerdergenoemd in 2016 geheel vernieuwd en zeer fraai aangelegd, met het oog op onderhoudsvriendelijkheid. Zowel voor als achter liggen er nu twee terrassen, met hiertussen een stuk groen. De schutting aan weerszijde van de tuin zijn in 2017 en 2019 vernieuwd. Achterop het perceel staat de garage, welke is voorzien van een elektrische garagedeur.

Omdat de tuin op het zuiden ligt is er in 2019 een nieuw zonnescherm geplaatst. In de directe omgeving bevinden zich een supermarkt en diverse winkels, scholen en een park. Het centrum van Goes is op fietsafstand.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte163 m²
Inhoud375 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?