Oosterscheldelaan 23 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij op een toplocatie in Burgh-Haamstede dit zeer riante woonhuis met garage en ruim bemeten perceel aanbieden. Deze woning ligt op korte afstand van het Gadrabos en natuurgebied de Vroongronden. Ook de kilometerslange Noordzeestranden zijn op fietsafstand gelegen. Het perceel meet een oppervlakte van 965 m2 eigen grond en is omringd door veel volwassen groen waardoor uw privacy gewaarborgd is. Deze woning is zowel permanent als recreatief te bewonen. Bij recreatief gebruik is commerciële verhuur niet toegestaan.

De woning heeft een inhoud van ca. 770 m3 en een woonoppervlakte van ca. 190 m2. Op de begane grond is met een slaapkamer en badkamer en suite een gelijkvloers woonprogramma gecreëerd. De woonkamer is met ca. 40 m2 ruim te noemen en een fraai element is de open haard die tevens aan de buitenzijde van de woning te gebruiken is. Verder is er een inpandige garage met verrassend ruime vliering en zijn er twee houten bergingen in de tuin gesitueerd.

Als u locatie belangrijk vindt, bent u van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars!

Indeling begane grond: U komt binnen in de entree met aan uw rechterzijde de meterkast. Voorts de deur naar de ruime hal. Van hieruit is er toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen en Cv-opstelling en het aparte toilet. Vanuit de bijkeuken is de garage van ca. 5,50 x 2,80 meter toegankelijk. Als u verder loopt door de hal bevindt zich links de halfopen keuken welke voorzien is van een schuifdeur aan de kant van de woonkamer. Verder zijn de woonkamer, de werkkamer en de slaapkamer vanuit de hal toegankelijk. De slaapkamer op de begane grond is ca. 4,15 x 3,90 meter en heeft een badkamer en suite. De badkamer is ruim, maar kan evenals de keuken naar eigen smaak gemoderniseerd worden om de begane grond tot een mooi geheel te maken.

Indeling etage: Bij bovenkomst op de overloop zijn er aan beide zijden onder het schuine dak ruime bergruimtes aanwezig. Verder zijn er op de etage twee riante slaapkamers (ca. 4.80 x 4 meter) gevestigd voorzien van een Velux dakraam. Verder is er naast de trap een kleine badkamer gemaakt met o.a. toilet en aparte douche.

Algemeen;
- Toplocatie in Burgh-Haamstede nabij strand en bos
- Perceel van 965 m2 eigen grond
- Veel privacy door volwassen groen rondom de woning
- ca. 190 m2 woonoppervlakte
- ca. 770 m3 inhoud
- Inpandige garage met ruime vliering
- Bouwjaar 1970
- Zeer rustige straat met enkel bestemmingsverkeer
- Oplevering in onderling overleg

Burgh-Haamstede:
Dit dorp, met ruim 4.400 inwoners, is een prachtig en uitgestrekt gebied, gelegen tussen strand en bossen en er heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte190 m²
Perceeloppervlakte965 m²
Inhoud770 m³
Inpandigeruimte17 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte17 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?