Lange Achterweg 50 's-Heer Arendskerke

Algemeen

Omschrijving

Op zoek naar een buitenkansje rondom Goes? Aan de Lange Achterweg 50 te ’s-Heer Arendskerke mag Sinke Komejan u nu deze vrijstaande woning te koop aanbieden. De woning is verouderd en er dient een investering gedaan te worden. Daarmee kan hiervan een geweldige vrijstaande eengezinswoning gemaakt worden, met voldoende ruimte en slaapkamers, een heerlijke tuin en ruime garage.

Naast een perceel van 370 m2 eigen grond heeft de woning namelijk een ruime garage van zes meter lang, met hierboven een ruime bergzolder. De woning, waar voorheen een schoenmaker in heeft gezeten, heeft op de begane grond een ruime woonkamer, kantoor, keuken en bijkeuken en op de eerste verdieping een drietal slaapkamers en de badkamer.

De hal ligt aan de voorzijde, met links de woonkamer en rechts de voorkamer. De woonkamer loopt over de lengte van de woning door naar de keuken. Met voorin de zithoek rondom de open haard en achterin de eethoek. De voorkamer kan eventueel gebruikt worden als extra slaapkamer of kantoor.

Grenzend aan de woonkamer ligt de keuken, die ook verouderd is. Direct achter de keuken volgt de bijkeuken, met plaats voor de witgoedapparatuur en toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers en de badkamer gelegen. Voorin liggen er twee slaapkamer, met achterin de badkamer en de derde slaapkamer. De badkamer bestaat uit een bad, douche en wastafel. Vanaf de overloop is via een losse trap ook de bergzolder te bereiken. Deze loopt over de gehele lengte van de woning.

Een van de mooiste aspecten naast de beschikbare ruimte in de woning ligt achter het huis, de tuin! Gelegen op het zuidwesten met een diepte van bijna twintig meter vanaf de achtergevel is een heerlijke plek om heel de dag van de zon te genieten.

Met 370 m2 eigen grond blijft er naast tuin ook ruimte voor de garage. Deze biedt bijvoorbeeld veel extra bergruimte of is handig voor de ZZP-er. Voor de garage is er nog een plek voor auto.

Kortom biedt de woning veel potentie om er een leuke eengezinswoning van te maken. De garage biedt extra kansen en de tuin is een geweldige plek om in te vertoeven. Wilt u dit met eigen ogen zien? Maak een afspraak voor een bezichtiging via 0113-251000.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1950
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte370 m²
Inhoud462 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?