Spuiweg 2 Brouwershaven

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze vrijstaande woning op een toplocatie in Brouwershaven aanbieden. De woning ligt aan de rustige Spuiweg en het perceel meet een oppervlakte van maar liefst 2895 m2 eigen grond. Er zijn diverse bijgebouwen op het riante perceel aanwezig waaronder een geïsoleerde schuur/garage van ca. 7,80 x 5 meter, een container van ca. 5,50 x 2,50 meter en een houten berging (ca. 3 x 3 meter). Vanaf het perceel is er een uniek uitzicht op de stijlvolle haven van Brouwershaven. Door de lange oprit en carport is er meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Kortom, de ideale plek voor mensen die van landelijk wonen houden.

Woning:
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1974, maar is in de loop der jaren uitgebreid met onder andere twee slaapkamers en een serre annex tuinkamer op de begane grond. De eerste verbouwing dateert uit 1980 waarbij de twee slaapkamers en het halletje op de begane grond zijn aangebouwd. Doordat de badkamer tevens op de begane grond gesitueerd is, is er sprake van een gelijkvloers woonprogramma. In 2000 is de serre annex tuinkamer aangebouwd van ca. 6 x 3,50 m. De totale woonoppervlakte na de verbouwingen bedraagt ca. 165 m2 en de inhoud ca. 530 m3. Verder zijn er 14 zonnepanelen aanwezig met een opbrengst van ca. 3300 kW. Hierdoor zijn de energiekosten met ca. €100,- (waarschijnlijk lager door teruggave bedrag zonnepanelen) per maand laag. In algemene zin is de woning enigszins gedateerd te noemen.

Tuin en bijgebouwen:
Het perceel is zoals eerder aangegeven 2895 m2 en de hoofdtuin met riant terras ligt op het zuidwesten. De afmetingen van de achtertuin zijn ca. 51 x 24 meter. Zoals eerder aangegeven zijn er diverse bijgebouwen aanwezig waaronder grote garage, container en berging. Verder is er nog een moestuin, grote kippenren, nette overkapping, carport en kas aanwezig. Zowel de container als de overkapping zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. De stenen schuur/garage is ca. 7,80 x 5 meter, geïsoleerd en voorzien van elektra, water en een vliering.

Bestemmingsplan:
De huidige (enkel)bestemming die van toepassing is op dit object is ‘bedrijf’. Deze bestemming kan met gemeentelijke toestemming omgezet worden in ‘wonen’. Mocht u een bedrijf willen vestigen op deze locatie is dit uiteraard mogelijk gezien de huidige bestemming. In het bestemmingsplan staat omschreven welke categorieën bedrijven zich hier mogen vestigen. Specifieke informatie hierover kunt u bij serieuze belangstelling opvragen.

Als u veel ruimte zoekt en van landelijk wonen houdt, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: U komt binnen in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast en rechtdoor de deur naar de woonkamer. De woonkamer is riant en voorzien van een fraaie openhaard. Aansluitend is er een tuinkamer van ca. 6 x 3,50 meter. Verder is er vanuit de hal toegang tot de keuken welke zicht op de tuin heeft. Vanuit de keuken is het halletje bereikbaar welke toegang biedt tot de twee aangebouwde slaapkamers op de begane grond. Verder is vanuit de hal een berging met Cv-opstelling en witgoedaansluitingen bereikbaar evenals de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

Indeling etage: U komt boven op de overloop met vide van waaruit u toegang heeft tot nog eens drie volwaardige slaapkamers met handige inbouwkasten. Eén van deze slaapkamers is opgesplitst in twee kleinere kamers (3 en 4 op de plattegrond), maar kan eenvoudig tot één grote kamer teruggebracht worden.

Algemeen:
- Bouwjaar woning is 1974
- Perceel 2895(!) m2 eigen grond
- Woonoppervlakte ca. 165 m2
- Inhoud ca. 530 m3
- Veel bijgebouwen waaronder geïsoleerde garage/schuur 7,80 x 5 meter
- Gelijkvloers woonprogramma
- Landelijk wonen
- Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
- Oplevering in onderling overleg
- Bestemming ‘bedrijf’ kan worden omgezet in wonen

Brouwershaven:
Brouwershaven is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom.
Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte165 m²
Perceeloppervlakte2895 m²
Inhoud530 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?