Drie Turkenlaan 3. Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Wonen op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u dit goed onderhouden appartement met twee slaapkamers, een ruim balkon, gemeenschappelijke tuin en berging in het prachtige buurtschap Dishoek aan. Gesitueerd onderaan de duinen op 300 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Dit appartement valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekend dat deze woning zowel recreatief (voor eigen gebruik) als permanent bewoond mag worden.

HET APPARTEMENT
Het appartement is goed onderhouden en goed afgewerkt. Opvallend is de aanwezigheid van zeer veel glas in zowel voor als achtergevel. Hierdoor is er in het gehele appartement veel daglichttoetreding. Het balkon is ruim van opzet en vanuit zowel woon- als slaapkamer bereikbaar. Het woonprogramma is gericht op de zon/balkon. Het balkon is namelijk gesitueerd op het zuiden maar door een overstek blijft de warmte deels buiten. De keuken is robuust en beschikt over een gaskooplaat en oven.

De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers van ca. 14m² en 9m² en dus ruim voldoende groot als tweepersoons slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt toegang tot het balkon. Hier is het heerlijk wakker worden.

MEER INFO
Het appartementencomplex bestaat uit vijf appartementen, een gezamenlijke tuin, gezamenlijke binnen- maar ook buitenberging, een parkeerplaats per appartement en een garage (niet behorend bij dit appartement). Het onderhoud aan het gebouw is goed. De VvE is actief en vergadert jaarlijks.

IN HET KORT
-Verwarming door middel van blokverwarming
-Warmwater door middel van een geiser
-Eigen trapopgang en meterkast
-Inclusief inventaris
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte63 m²
Inhoud190 m³
Inpandigeruimte2 m²
Buitenruimte9 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte2 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?