I.G.J.van den Boschstraat 13 Wilhelminadorp

Algemeen

Omschrijving

Prachtige en goed onderhouden tweekapper uit de jaren dertig! Aan de I.G.J. van den Boschstraat 13 te Wilhelminadorp staat deze zeer nette woning uit 1930. De voorgevel geeft al gelijk goed weer wat u aantreft in deze woning, met de luiken en mansarde kap.

Achter de gevel bevindt zich namelijk een zeer nette woning die door de jaren flink is vergroot. In het oorspronkelijke gedeelte is beneden de woonkamer gelegen, met hierboven een tweetal slaapkamers.

Door de lange aanbouw aan de achterzijde is de keuken vergroot en is er een ruime badkamer op de begane grond gerealiseerd. Daarachter ligt vervolgens de bijkeuken, een extra slaapkamer en het kantoor. Er zijn dus al een badkamer en slaapkamer op de begane grond, wat het geheel levensloopbestendig maakt. Van het kantoor kan een tweede badkamer gemaakt worden. Boven dit gedeelte is een vierde slaapkamer te realiseren, door het plaatsen van een vaste trap. De woning ligt samen met de garage op een perceel van 375 m2 eigen grond.

Ruimer dan doet vermoeden
Toegang tot de woning is via de bijkeuken aan de achterzijde. Voorin de woning ligt over de gehele breedte de woonkamer. Aan de linkerzijde staat de houtkachel, met hier een heerlijke zithoek rond. Aan de andere kant ligt de eethoek. Hierop volgt de lange aanbouw, welke in 2010 is aangebouwd.

Achter de woonkamer ligt de keuken. De keuken is veel groter geworden door het samenvoegen van een extra stuk aanbouw. Door twee dakramen blijf de ruimte ook mooi licht. De nette opstelling is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Vanuit de keuken is de bijkeuken en de badkamer te bereiken.

Volledige woonprogramma op de begane grond
De badkamer, zeer netjes uitgevoerd, bestaat uit een douche, tweede toilet en een wastafel. Hierachter ligt nog een los toilet in de bijkeuken. De bijkeuken heeft daarnaast een washok waarin de Cv-ketel hangt en er een aansluiting is voor de wasmachine. Boven de bijkeuken loopt er nog een ruime zolder. Door het plaatsten van een vaste trap in de bijkeuken kan hier eventueel een vierde slaapkamer van worden gemaakt.

Achter de bijkeuken volgt de derde slaapkamer. Achter deze slaapkamer ligt het kantoor. Hierin zijn al voorzieningen getroffen om het om te bouwen tot badkamer. Het is dus ook geschikt als levensloopbestendige woning. Eventueel kan deze kamer ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals een salon of studio.

Via de trap vanuit de keuken is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping zijn er een tweetal slaapkamers gelegen, wat het totaal op drie brengt. Met de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer in de aanbouw.

Geen erfpacht
De woning en garage liggen op een perceel van 375 m2 eigen grond. De garage staat aan de linkerkant van de woning en heeft plek voor een auto. Voor de garage kunnen op eigen terrein ook twee auto’s staan. Achter de woning ligt nog een stuk tuin, te bereiken vanuit de bijkeuken. De tuin heeft achterin een heerlijk terras, waar de zon het langst op staat.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte136 m²
Perceeloppervlakte375 m²
Inhoud526 m³
Inpandigeruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte14 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?