Kerkweg 14 Kerkwerve

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u aanbieden deze fraaie woning, gelegen op een ruim bemeten perceel van 660 m2 eigen grond. Deze vrijstaande woning aan de rand van Kerkwerve beschikt over een riante achtertuin en een grote carport met aangrenzende schuur. De carport is via de achterzijde van het perceel toegankelijk. Parkeren op eigen terrein is dus mogelijk.

De woning is van het bouwjaar 1987 en degelijk gebouwd en verkeert in een goede staat van onderhoud. Wel kunnen we ons voorstellen dat de keuken en de badkamer op de begane grond gemoderniseerd zullen worden. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd met een schitterend zicht op de diepe achtertuin. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Op de verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers en een vijfde kamer welk als kantoorkamer gebruikt kan worden. Op de eerste verdieping was in het verleden een badkamer gesitueerd, echter nu enkel op de begane grond. De aansluitingen van de badkamer zijn echter nog beschikbaar op de verdieping.

De tuin is gesitueerd op het zuidoosten en dusdanig diep dat u op een zonnige dag altijd wel een plekje in de zon te vinden is. Doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gelegen ervaart u een hoge mate van privacy. De achtertuin heeft een diepte van circa 25 meter en een breedte van circa 15 meter. Vanuit de achtertuin is de skyline van Zierikzee goed zichtbaar. Zierikzee is dan ook de kern waar u voor de voorzieningen aangewezen bent.

Wanneer u een rustige woonlocatie zoek in een landelijk gelegen dorp dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: U komt binnen in de entree met aan uw linkerzijde de meterkast en rechts de trapopgang naar de etage. Rechtdoor bevindt zich de deur naar de hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot het toilet, een berging en een handige trapkast voor uw voorraad. Voorts bevindt zich aan de voorzijde van de woning de woonkamer (ca. 7,20 x 4 meter) met grote raampartijen voor voldoende lichtinval. Aan de achterzijde van de woning is de ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een handige bijkeuken (o.a. Cv-opstelling en witgoedaansluitingen) gesitueerd. Een gedeelte van de oorspronkelijke bijkeuken is gebruikt om een badkamer (douche en wastafel) op de begane grond te creëren.

Indeling etage: Bij bovenkomst op de etage is er toegang tot maar liefst vijf(!) slaapkamers en een kleinere ruimte die momenteel als kantoor wordt gebruikt. De slaapkamer tegenover de trapopgang bevat aansluitingen voor een tweede badkamer (deze zat hier ook oorspronkelijk). De slaapkamers aan de achterzijde van de woning bieden toegang tot een balkon en staan in open verbinding met elkaar.

Algemeen;
- Aantal slaapkamers; vijf stuks
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
- Diepe tuin ca. 25 x 15 meter met o.a. carport en aangrenzende schuur
- Woonoppervlakte ca. 142 m2
- Badkamer; één badkamer begane grond. Door de nog aanwezige aansluitingen op de verdieping is de kleine slaapkamer eenvoudig om te bouwen tot een tweede badkamer
- Bouwjaar 1987
- Oplevering in onderling overleg
?
Kerkwerve:
Kerkwerve is een rustig dorp, gelegen op zeer korte afstand van Zierikzee en op circa 10 minuten rijden van de Brouwersdam richting Rotterdam. Steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen zijn binnen drie kwartier autorijden te bereiken. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners van Schouwen-Duiveland werken in de drukke Randstad en wonen in zo’n rustige omgeving. De directe omgeving kenmerkt zich door de grote hoeveelheid groen en de Oosterschelde en Plan Tureluur, tevens zijn de stranden, bossen en natuurgebieden van Schouwen-Duiveland op korte afstand gelegen. Qua voorziening concentreert het dorp zich voornamelijk op Zierikzee wat een echte regiofunctie heeft op het eiland. Het dorp beschikt overigens wel over een goed aangeschreven basisschool en een levendige voetbalvereniging.

Plan Tureluur:
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde één geheel. Hier komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied van de Mantelmeeuwstraat om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg, soms duizenden, te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 319.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1987
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte660 m²
Inhoud450 m³
Indeling
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en vrij uitzicht
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?