van Randwijckstraat 16 Yerseke

Algemeen

Omschrijving

Ideaal voor starters! Aan de Van Randwijckstraat 16 te Yerseke mag Sinke Komejan u nu deze vrijstaande woning te koop aanbieden. Het geheel is gelegen op een perceel van 224 m2 met achter een verrassend diepe tuin. Deze tuin is op het zuidwesten gelegen, waardoor het hier heerlijk genieten is van de zon.

De woning heeft op de begane grond als eerste de woonkamer gelegen, gevolgd door de keuken, badkamer en berging in de lange aanbouw. Op de eerste verdieping zijn er een drietal slaapkamers gelegen.

De begane grond
De twee entrees van de woning liggen aan de zijkant. Hierachter volgt de poort die toegang geeft aan een kleine binnenplaats en de berging. De eerste entree komt uit in de woonkamer, de tweede in de keuken.

De woonkamer heeft aan de voorzijde een zithoek en aan de achterzijde de eethoek. In de woonkamer ligt een prachtige eikenhoutenvloer. In de woonkamer ligt de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de eethoek is er een mooi zicht op de achtertuin.

Door de aanbouw aan de achterzijde heeft de woning veel extra ruimte gekregen. Direct op de woonkamer volgt de keuken. De eenvoudige keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en oven. Op de keuken volgt een portaal, waar de Cv-ketel hangt en die toegang geeft tot de badkamer en de achtertuin. De ruime badkamer is voorzien van een douche, het toilet en een wastafel.

De eerste verdieping
Via de trap vanuit de woonkamer is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Hier zijn een drietal slaapkamers op aangesloten. De slaapkamers zijn door het aanbrengen van twee forse dakkapellen van een mooi en praktisch formaat geworden.

De tuin
De lange achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten. Direct achter de woning volgt als eerste de berging, die ook via voren is te bereiken. Naast en achter de berging volgt nog een mooi stuk waar een geweldig terras neergelegd kan worden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte68 m²
Perceeloppervlakte224 m²
Inhoud265 m³
Inpandigeruimte4 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte4 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?