Jim Morrisonpad 6 Goes

Algemeen

Omschrijving

Levensloopbestendig en instapklaar! Aan het Jim Morrisonpad 6 te Goes mag Sinke Komejan u nu deze halfvrijstaande patiowoning te koop aanbieden. Een van de mooie eigenschappen van de woning uit 2005 is dat het volledige woonprogramma op de begane grond ligt. Daarnaast is de woning zo goed als af!

De lange woning heeft een ruime woonkamer en een nette keuken aan de voorzijde. Gevolgd door de patio die in het midden van de woning ligt. Gezien de ligging op het zuiden kan hier heerlijk van de zon worden genoten. Aan de achterzijde volgen de twee slaapkamers en de badkamer.

De woning ligt op een perceel van 135 m2. Achter de woning ligt een mandelig terrein van 242 m2, wat samen met de buren wordt gedeeld. Dit oprit van het terrein ligt aan de Glenn Millerlaan en geeft toegang tot de achtergelegen carport en de schuur.

De woning ligt aan het autovrije Jim Morrisonpad. Hieraan grenst de samen met de buren aangelegde voortuin. De nette voortuin brengt u tot de voordeur. Hiermee komt u binnen in de lange hal die tot aan de woonkamer loopt. De hal geeft eerder toegang aan de meterkast, het toilet en de bijkeuken. In de bijkeuken is er ruimte voor de witgoedapparatuur. Hier zijn ook de WTW-installatie en de warmtepomp gelegen. Het fijne aan de warmtepomp is dat deze de woning verwarmt maar ook koelt bij warme dagen. De bijkeuken heeft extra bergruimte en plek voor een aantal kasten. De gehele woning is verder voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer is een van de mooiste ruimtes van de woning. Deze grenst namelijk aan de patio, wat het geheel heerlijk licht maakt. Vanuit de woonkamer stapt u dus zo via de schuifpui op de patio. Aan de voorkant van de woning ligt de keuken. Deze nette en moderne opstelling ligt in een L-vorm en is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, oven en magnetron. Vanuit de keuken is er zicht op de voortuin.

Vanuit de woonkamer volgt langs de patio de tweede gang die toegang geeft aan de twee slaapkamers en loopt tot de achterdeur. De ouderslaapkamer volgt als eerste en heeft eveneens toegang tot de patio door de schuifpui. Vanuit deze kamer is ook de badkamer te bereiken.

De badkamer ligt in de hoek van de twee slaapkamers en is voorzien van inloopdouche en een wastafel. Er liggen aansluitingen voor een tweede toilet. De badkamer is zeer fraai aangelegd in een moderne uitvoering. De tweede slaapkamer heeft een (te verwijderen) hoogslaper en zicht op het achtergelegen terrein.

Achter de woning ligt het tweede perceel, wat met de buren van nummer 8, gedeeld wordt. Dit terrein is enkel in eigendom van nummer 6 en 8 en biedt geen overpad aan omliggende woningen. Achterop is een dubbele carport en dubbele schuur gerealiseerd, waarvan de helft bij nummer 6 hoort. Het dak van de schuur is geïsoleerd en er is krachtstroom aanwezig. De schuur is vernieuwd in 2018, in kunststof afgewerkt en voorzien van EPDM dakbedekking.

Vanaf de voortuin tot aan de schuur is het geheel goed onderhouden. De woning staat goed in de verf en kan direct in gebruik worden genomen. De keuken en badkamer zijn ook allebei zeer netjes en passen goed bij het moderne karakter van het huis.

Het eerste gedeelte van de voortuin wordt momenteel gehuurd van de gemeente Goes. Dit kan eventueel ook gekocht worden voor een som van circa € 3000,- k.k. in overleg met de gemeente. Het stuk is samen met de buren zeer fraai aangelegd, wat het tot een heerlijke thuiskomst maakt.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte93 m²
Perceeloppervlakte377 m²
Inhoud409 m³
Buitenruimte22 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm watercentrale voorziening
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Tuinpatio/atrium
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?