Kokmeeuwstraat 12 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Schitterend gelegen woning in een van de meest geliefde woonwijken van Zierikzee. Deze woonwijk kenmerkt zich door zijn riante kavels en volwassen groen. Daarnaast op korte afstand gesitueerd van de vele winkelvoorzieningen, de binnenstad van Zierikzee en het uitgestrekte natuurgebied ‘Plan Tureluur”. Deze woning is gelegen op een riant perceel van 872m2 eigen grond en heeft met name aan de achterzijde een fraaie ligging, door de lage bebouwing aan de achterzijde en een diepte van de tuin. In het huidige aanbod, qua perceel en locatie naar onze mening één van de best gesitueerde woningen in heel Zierikzee.

Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud, echter is het interieur enigszins gedateerd te noemen. Een sterk onderdeel is de indeling van de woning met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en een tuingerichte woonkamer met haard. Op de verdieping bevinden zich nog vier slaapkamers en een verouderde badkamer. Het totale woonoppervlak bedraagt ca 154 m2 en de garage heeft een interne afmeting van 3.2 x 5.5 meter.
De achtertuin heeft een diepte van circa 20 meter en een breedte van bijna 24 meter. Door de aanwezigheid van volgroeid groen is het een fraaie tuin. De achtertuin is voornamelijk gesitueerd op het oosten. Door de diepte en de minimale hoogte van de woning en omliggende woningen is er altijd voldoende zon in de tuin. Aan de voorzijde is plaats voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
- Oplevering in onderling overleg. Op korte termijn is bespreekbaar;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s;
- Vijf slaapkamers en twee badkamers;
- Geheel voorzien van glasisolatie;
- Woonoppervlakte ca. 154 m3/ inhoud ca. 560 m3;
- Voor de woning slechts bestemmingsverkeer.
- De woning wordt verwarmd door heteluchtverwarming

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, toilet en trapopgang. Voorts via de hal komt u in de woonkamer met een open keuken met aansluitend de bijkeuken met o.a. hetelucht verwamingsunit. Via de bijkeuken is de inpandige garage toegankelijk. Aan de voorzijde van de woning kunt u via de woonkamer de slaapkamer en aansluitende badkamer bereiken. De badkamer is voorzien van aparte douche en wastafel ( aangepast in 2002).
Verdieping: overloop, badkamer (gedateerd), vier slaapkamers met vaste kasten.

De woonwijk:
De woonwijk kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi. Daarnaast onderscheidt deze wijk zich ten opzichte van bijvoorbeeld de nieuwbouwwijken, omdat het een volgroeide woonwijk is met een zeer groen karakter en riante percelen.

Zierikzee:
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (: circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats; wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Plan Tureluur:
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde één geheel. Hier komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied van de Mantelmeeuwstraat om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg, soms tienduizenden, te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Het mooie uitzicht is dus gegarandeerd!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1976
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte154 m²
Perceeloppervlakte872 m²
Inhoud560 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm watergeiser huur
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte18 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?