Ring 26 Noordgouwe

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u te koop aanbieden, dit riante woonhuis met twee garages aan de karakteristieke ring van Noordgouwe. Dit vrijstaande pand is gelegen op een perceel van 516 m2 eigen grond en is aan de achterzijde afgesloten met de twee forse garages. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van ca. 260 m2 en een inhoud van ca. 890 m3! Kortom; aan ruimte geen gebrek.

Dit pand biedt dan ook vele mogelijkheden gezien de grootte, aanwezigheid van de garages en de vrijstaande ligging aan de Ring. Deze woning met twee gevels is bijvoorbeeld in te delen met een apart toegankelijke B&B ruimte of praktijk aan huis. Ook leent het pand zich prima voor inwoning van ouders/mantelzorgfunctie. Het creëren van een gelijkvloers woonprogramma is uiteraard ook goed mogelijk door de werkkamer op de begane grond als slaapkamer te benutten.

In algemene zin kan gesteld worden dat de woning gedateerd is. Het overgrote deel verkeert in een goede bouwkundige staat, echter kunnen we ons voorstellen dat een kandidaat koper het een en ander wenst te moderniseren. Er kan gesteld worden dat het grote pand ( rechter gevel ) in een goede staat verkeert. De kleinere linker gevel behoeft meer aandacht.
Aan de achterzijde vinden we een soort binnentuin, welk aan de achterzijde afgesloten is met de twee eerder benoemde garages. De tuin ligt op het oosten en heeft een afmeting van ca. 20 x 15 meter. De kleine en grote garage hebben afmetingen van respectievelijk 4 x 6 meter en 13,7 x 4,2 meter!

Wanneer u een karakteristiek pand zoekt met mogelijkheden dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling
Begane grond: U komt binnen in de hal met links de meterkast. Voorts bevindt zich links een deur naar een werkkamer met aansluitend een portaal, kastruimte en een gang naar een tweede werkkamer. Deze werkkamer biedt toegang tot de bijkeuken met aansluitend een badkamer en een apart toilet. Vanuit de hal is tevens toegang tot de riante woonkamer (ca. 9,15 x 4,52 meter) en de eethoek met aansluitend de keuken.

Indeling eerste verdieping: Bij bovenkomst op de riante overloop (ca. 30 m2) heeft u toegang tot de vier volwaardige slaapkamers, de Cv ruimte (2016) en een tweede badkamer.

Tweede verdieping; bergzolder te bereiken door middel van een vlizotrap.

Algemeen:
- De begane grondvloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming
- Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1764
- Woonoppervlakte ca. 260 m2 / Inhoud ca. 890 m3
- Twee garages aanwezig met een interne oppervlakte van ca 70 m2
- Gedateerd maar biedt mogelijkheden
- Oplevering in onderling overleg, maar kan snel
- Vier volwaardige slaapkamers op de verdieping
- Tuin op het oosten ca. 20 x 15 meter

Noordgouwe:
Het dorp Noordgouwe is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda, maar ook Antwerpen, zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Monumentenstad Zierikzee met veel voorzieningen is op 10 autominuten gelegen. Het Grevelingenmeer met diverse strandjes is eveneens op enkele minuten gelegen en biedt vele mogelijkheden van watersport. Daarnaast is er veel groen en een natuurgebied in de directe omgeving. Kortom een fijn en strategisch gelegen dorp op het mooie eiland Schouwen-Duiveland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1764
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte260 m²
Perceeloppervlakte516 m²
Inhoud890 m³
Inpandigeruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte12 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?