Camperveer bouwnr. 3 ong KAMPERLAND

Algemeen

Omschrijving

DOMEIN HET CAMPERVEER
Architectuur & exclusiviteit in de natuurlijke omgeving van Kamperland.

Landgoed Het Camperveer
Het Camperveer is een bijzonder project. Het project bestaat uit totaal slechts 6 appartementen en 15 recreatiewoningen en worden gebouwd op een terrein van 8 hectare, waarbij slechts 3% bebouwd zal worden. Er zijn nog slechts vijf woningen beschikbaar op Domein Het Camperveer. De bouw van het project is inmiddels aangevangen. De nog beschikbare woningen bestaan uit twee verschillende types, "Keats en Byron", geschikt voor zes tot acht personen. Het landgoed wordt gerealiseerd op slechts een steenworp afstand van het Veerse Meer. De natuur is in overvloed aanwezig in de vorm van een landschap met asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. Het landgoed wordt aangelegd in Engelse Romantische stijl.

Ligging & activiteiten
Kamperland is gelegen aan het Veerse Meer, hét watersportparadijs van Zeeland. De getijdenwerking in dit gebied levert, naast prima omstandigheden voor flora en fauna, een ideale locatie voor watersportactiviteiten. Bent u echter geen watersportliefhebber, dan ligt het Banjaardstrand, het schoonste strand van Zeeland, op een steenworp afstand. Maar er is natuurlijk meer te doen. Denk aan zeehonden spotten, met het pondje naar Veere of een heerlijk dagje wellness.

Eigen gebruik & verhuur
U kunt uw recreatiewoning helemaal voor uzelf houden, maar de verhuur ervan levert mooie rendementen op. U hebt de keuze: zelf genieten van uw tweede woning, deze verhuren of een combinatie.

Investeren in een woning op Domein het Camperveer
Het Camperveer geeft u de kans om dat fijne vakantiegevoel te delen met anderen. U behaalt een interessant rendement uit uw vermogen en bent tegelijkertijd eigenaar van een luxe woning op het mooie eiland Noord-Beveland. Een omgeving waar natuur en gevoel centraal staan.

Nog vijf woningen beschikbaar, type Byron en Keats.
Koopsom vanaf € 389.500,- v.o.n. excl. 21% BTW.

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Type Byron:
Het woningtype Byron heeft een moderne stijl, maar door veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen zoals hout geeft het ontwerp een gevoel van nabijheid van de natuur. Dat de natuur ook in werkelijkheid dichtbij is, ziet u terug in de architectuur van de woning: het royale terras met overkapping brengt binnen en buiten bij elkaar, het woongedeelte gaat als het ware in de natuur verder. Zo geniet u van het exclusieve luxe buitenleven. Op de begane grond bevindt zich een living met open keuken en een slaapkamer met badkamer. Op de verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. Huis type Byron wordt gebouwd met een pannendak. Dit type is geschikt voor 6 personen.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - v.o.n.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2019
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte88 m²
Inhoud333 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Buitenruimte
Ligginglandelijk gelegen
Tuintuin rondom

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?