van der Poest Clementstraat 20A Nisse

Algemeen

Omschrijving

Deze woning is ruimer dan dat u zou denken! Waar voorheen de begane grond uit een normale woonkamer en keuken bestond is door een ruime aanbouw in aan de achterzijde veel extra woonruimte gecreëerd. Hierop volgt de tuinkamer, waar heerlijk van de tuin genoten kan worden. Met deze dubbele verlening biedt de begane grond meerdere mogelijkheden.

De oorspronkelijke eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers. In de aanbouw is in 2012 een tweede badkamer gerealiseerd en boven de garage is een vierde slaapkamer gemaakt. Al met al is er achter deze voorgevel dus zeer veel ruimte terug te vinden.

Dit alles ligt op een prachtig perceel van 455 m2 eigen grond. Het geweldige hieraan is dat de woning achter vrij ligt, waarmee er vanuit de gehele achtertuin en vanuit de achterzijde van de woning een prachtig zicht is op de Zeeuwse polder en het achterliggende natuurgebied. Er is namelijk zicht op het mooiste stuk Zuid-Beveland, een gedeelte van het natuurmonument de Bloemendijken en het Heggengebied.

Begane grond
De woning is via twee kanten te betreden. De eerste is aan de voorzijde gelegen, de tweede volgt na de lange oprit aan de zijkant van de woning. De hal aan de voorzijde geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Op de hal volgt een tussengedeelte waar nu open kantoorruimte van is gemaakt.

De woonkamer heeft aan de voorzijde een ruime zithoek. Door de aanbouw is voornamelijk de keuken zeer groot geworden. Links in de keuken ligt het eetgedeelte, met rechts hiervan de keukenopstelling. Vanuit de keuken is de tuinkamer te bereiken.

Dit gedeelte heeft een prachtig zicht op de achtertuin en het land hierachter. De ruimte heeft een houtkachel, waardoor dit een zeer aangename ruimte wordt om te vertoeven. Vanuit de tuinkamer is de tuin en de garage te bereiken, welke is opgesplitst in een tweetal bergingen. Via de tuin zijn de twee andere bergingen te bereiken. Hier zijn de aansluitingen voor de witgoedapparatuur terug te vinden.

Eerste verdieping
Door de aanbouw is de eerste verdieping ook veel groter geworden. In totaal zijn er een viertal slaapkamers en twee badkamers gerealiseerd. Voorin ligt er een slaapkamer met hierachter de overloop, een tweede slaapkamer en badkamer. Deze eerste badkamer is voorzien van een badkamer, toilet en wastafel. Via een vlizotrap vanaf de overloop is de bergzolder te bereiken.

Hierachter ligt de derde en zeer lange slaapkamer, met uitzicht op de achtertuin. Naast deze kamer is de tweede badkamer gerealiseerd. Deze nette en moderne badkamer is ook in 2012 vernieuwd en voorziet in een schitterend wasmeubel en een douchehoek.

Achterin de badkamer is wat extra bergruimte terug te vinden. Vanuit deze ruimte is vervolgens de laatste slaapkamer te betreden, die boven de garage is gerealiseerd. Deze prachtige kamer is door middel van drie grote Velux-dakramen enorm licht.

Tuin
De woning ligt op een tweetal percelen van gezamenlijk 455 m2 eigen grond. Voor de woning ligt er naast het groen een ruime oprit met plek voor meerdere auto’s. Het mooiste volgt echter achter de woning, de vrije ligging aan de Zeeuwse polder!

De tuin heeft meerdere zitjes, met direct achter de woning het terras, gevolgd door het net aangelegde groen tussen meerdere vlonders en achterop het perceel een tweede zit onder de veranda. Zowel vanuit de woning als de gehele tuin is er zicht op dit prachtige polderlandschap en een gedeelte van het natuurmonument de Bloemendijken en het Heggengebied rondom Nisse.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1958
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte174 m²
Perceeloppervlakte455 m²
Inhoud742 m³
Inpandigeruimte25 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte25 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?