Watersniphof 27 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Wonen op een toplocatie in de populaire Veerse Poort en dan nog eens in een instapklaar huis met luxe voorzieningen en een diepe tuin met achterom? Dan hebben wij de juiste woning voor u! Deze comfortabele hoekwoning is direct klaar voor bewoning en ligt op een rustige locatie aan een van de mooiste hofjes van de wijk met speelruimte voor de kinderen, fraai uitzicht over het water en op loopafstand van winkelcentrum de 'Veersche Poort'. Om het plaatje compleet te maken is er ook nog een extra ruime garagebox in de parkeergarage onder het hofje.

Omgeving:
De Veerse Poort is voor een groot deel opgebouwd uit gezellige en kindvriendelijke hofjes, Watersniphof is hier een prachtig voorbeeld van met de kenmerkende bebouwing over het water en het bijbehorende uitzicht. De kinderen kunnen voor én achter heerlijk spelen want auto's rijden er maar zeer beperkt. Toch is er een snelle aansluiting naar de rest van Middelburg en Walcheren vanwege een goede aansluiting op de N57 en de ring rond Middelburg richting enerzijds de zuidzijde (A58 en centrum) en anderzijds de noordzijde (Veere en Domburg).

De woning:
Het jonge huis uit 2004 is in 2006 op de begane grond uitgebouwd en heeft daardoor een prachtig ruime woonkamer gekregen. Deze uitbouw geeft een heerlijke verbinding met de achtertuin door de dubbele tuindeur. In de woonkamer wordt de sfeer vergroot door een fijne gashaard en de halfopen luxe keuken met inbouwapparatuur is een lust voor het oog en maakt van koken een feestje! Via de hal bereikt men de toilet en de trap naar de 1e verdieping.

Op de 1e verdieping geeft de overloop toegang tot een vaste trap naar de 2e verdieping, twee enorme slaapkamers, separate wasruimte en een luxe, tijdloze badkamer uit 2018 voorzien van dubbel wastafel-meubel, inloopdouche en ligbad.

De 2e verdieping heeft naast de ruime open slaapkamer met toegang tot het ruime dakterras, tevens een aparte c.v.-kast. Vanuit het dakterras is er een heerlijk vergezicht over het hofje, het water en de Middelburgse skyline.

In de parkeerkelder onder het hof (via trap en lift te bereiken) bevindt zich de ruime garagebox. De vve-bijdrage voor de garagebox is € 19,24 per maand.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (bouwjaar 2004). De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 147 m2. Inhoud ca. 520 m3. Perceeloppervlakte 142 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2004
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte147 m²
Perceeloppervlakte142 m²
Inhoud520 m³
Buitenruimte16 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?