Rijfelstraat 15 Goes

Algemeen

Omschrijving

Midden in het centrum van Goes met uitzicht op de Grote Markt! Door de grote raampartijen in de woonkamer geeft dit appartement op de hoek van de Rijfelstraat en de Grote markt een geweldig uitzicht op het levendige en gezellige marktplein.

Het drie kamer appartement aan de Rijfelstraat 15 te Goes is gelegen op de eerste verdieping, boven de winkel “Bomont”. Het appartement heeft een geweldige woonkamer en keuken, een tweetal slaapkamers en de badkamer. In 2009 is het appartement gerealiseerd. Het pand zelf is echter een rijksmonument en dateert uit circa 1750.

Binnenkomst
De entree van het gebouw is aan de Rijfelstraat, een zijstraat van de Grote Markt. Hier is dan ook direct een gemeenschappelijke berging in de kelder en een tweede bergruimte voor stalling van de fietsen terug te vinden. Via het trappenhuis en de hal op de eerste verdieping is het appartement te bereiken.

Het appartement is naar de Grote Markt gericht, dus binnenkomst in de hal is aan de achterzijde. De hal, met Cv-ruimte en het toilet, geeft toegang tot de ruime slaapkamer aan de achterzijde. Hierop volgt de badkamer en aan de voorzijde de woonkamer. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast zijn de witgoedaansluitingen ook in de badkamer terug te vinden. De tweede slaapkamer is via de hoek van de woonkamer te bereiken.

De Grote Markt
Het meest fantastische gedeelte van het appartement ligt echter aan de voorzijde, de woonkamer en keuken. De hoge plafonds en de grote raampartijen maakt de ruimte tot een licht en grandioos geheel. Het geweldige uitzicht uit de ramen zorgt ervoor dat het zitgedeelte aan de voorzijde een buitengewone plek is om te verblijven.

De open keuken ligt aan de achterzijde en past optimaal in de ruimte door het spoeleiland. Het kookgedeelte is tegen de muur geplaatst. De prachtige keuken met een bijpassend composiet blad is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.

Energiezuinig
Omdat de binnenzijde van monument in 2009 volledig is vernieuwd is het appartement goed geïsoleerd. Daarnaast levert de WTW-installatie een grote bijdrage aan de energiezuinigheid. Dit in combinatie met het feit dat het op de eerste verdieping tussen de ondergelegen winkel en het bovengelegen appartement is gelegen, maakt dat de energielasten maar circa €80,- per maand zijn.

- Bouwjaar 2009;
- Woonoppervlakte ca. 86 m2;
- Twee slaapkamers en een geweldige woonkamer
- Warm water en verwarming door middel van een HR combiketel, Remeha (2009);
- Warmte terugwin installatie;
- Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
- Bijdrage Vereniging van Eigenaren is ca. € 122,- per maand;
- Oplevering in onderling overleg

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte86 m²
Inhoud272 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?