Christoffellaan 81 Brouwershaven

Algemeen

Omschrijving

U BENT VAN HARTE WELKOM OM DEZE WONING ZONDER AFSPRAAK TE KOMEN BEZICHTIGEN OP VRIJDAG 10 MEI A.S. TUSSEN 15.00 EN 17.00 UUR.
Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze goed onderhouden recreatiewoning aanbieden op het Landal Park Port Greve aan de Grevelingen. Deze woning is geschakeld met een identieke, gespiegelde woning en gelegen aan de rustige Christoffellaan, een gedeelte dat los staat van het grote park. Kenmerkend voor deze woning is de directe ligging met de achterzijde aan het Grevelingenmeer. Er is een trapopgang de dijk op naar het Grevelingenmeer vlakbij de woning. De achtertuin van de woning ligt op het westen en is ruim genoeg om de gehele dag van de zon te genieten. Parkeren op eigen terrein is aan de voorzijde van deze woning mogelijk. Deze woning is gelegen aan het einde van de lange Christoffellaan, wat ervoor zorgt dat er amper verkeer passeert.

Deze woning is in een goede staat van onderhoud en wordt momenteel verhuurd door Landal GreenParks. Deze woning is zowel apart als gezamenlijk met Christoffellaan 82 te koop. De huurverplichtingen voor deze woning lopen momenteel tot begin september 2019. de huurverplichtingen moeten worden gerespecteerd, maar daarnaast is de woning nog bepaalde weken beschikbaar voor eigen gebruik.

Het betreft twee maal dezelfde woning met het verschil dat de woningen gespiegeld zijn en de bergingen anders zijn gesitueerd. In de berging zijn de CV ketel evenals de aansluitingen voor witgoed te vinden. De opbrengsten voor het verhuren bedragen circa. €13.500,- per woning waarvan ongeveer de helft overblijft als rendement (na aftrek van parkbijdrage VVE, provisie Landal, gemeentelijke lasten, tuinonderhoud, energie etc.).

De woonoppervlakte bedraagt ca. 75 m2 en de inhoud ca. 260 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: entree, meterkast, toilet met fonteintje, badkamer voorzien van dubbele wastafel en een ligbad. Voorts een riante slaapkamer van ca. 3,70 x 2,70 meter en de deur naar de L-vormige woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van voldoende raampartijen voor de lichtinval en staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur ( o.a. vaatwasser, elektrische kookplaat, koelkast etc.). Tevens is de woonkamer voorzien van een open haard, deur naar de achtertuin en een trap naar de verdieping.

Indeling verdieping: Bij bovenkomst op de verdieping is er toegang tot twee bijna identieke slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van twee ramen voor voldoende lichtinval. De ene slaapkamer is iets kleiner doordat het rookkanaal van de open haard deels door deze kamer naar boven gaat. Op de overloop is er nog plek om het een en ander op te bergen.

Algemeen:
- De VVE bijdrage is ca. €157 per maand per woning incl. vast recht water en precarioheffing gemeente Schouwen-Duiveland
- Zowel apart als gezamenlijk kopen is mogelijk (Christoffellaan 81 & Christoffellaan 82)
- Vraagprijs Christoffellaan 81: €187.500,-
- Vraagprijs Christoffellaan 82: €182.500,-
- Huurverplichtingen moeten worden gerespecteerd
- Rendement ca. € 6.750,- per jaar
- Woonoppervlakte ca. 75 m2, inhoud ca. 260 m3
- Geschikt voor 6 personen (3 slaapkamers)
- Deze woning beschikt over een ruime tuin op het westen van circa 18x15 mtr.
- Goed geïsoleerde woning

Port Greve:
Landal Port Greve is een zeer compleet en populair park aan de oevers van het Grevelingenmeer, omgeven door bos, strand en historische stadjes. Er zijn zeer goede verhuurmogelijkheden via Landal GreenParks. Deze woning is dan ook een echt rendementsobject en dus een goede investering. Het park is zeer geliefd bij vakantiegangers, vooral door de vele voorzieningen (binnenzwembad, restaurant, supermarkt, veel sportmogelijkheden en speelvoorzieningen) alsook door de ligging direct aan de Grevelingen (jachthaven, strand, watersportmogelijkheden).

Omgeving:
Brouwershaven is vooral bekend vanwege zijn historisch centrum en de aanwezigheid van de jachthaven. Vanuit Brouwershaven is Zierikzee in tien minuten met de auto te bereiken. Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte475 m²
Inhoud260 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?