Christoffellaan 8182 Brouwershaven

Algemeen

Omschrijving

U BENT VAN HARTE WELKOM OM DEZE WONINGEN ZONDER AFSPRAAK TE KOMEN BEZICHTIGEN OP VRIJDAG 10 MEI A.S. TUSSEN 15.00 EN 17.00 UUR.
Namens onze opdrachtgever mogen wij u twee goed onderhouden geschakelde recreatiewoningen aanbieden op het Landal Park Port Greve aan de Grevelingen. Deze woningen zijn gelegen aan de rustige Christoffellaan, een gedeelte dat los staat van het grote park. Kenmerkend voor deze woningen is de directe ligging met de achterzijde aan het Grevelingenmeer. Er is een trapopgang de dijk op naar het Grevelingenmeer vlakbij de woningen. De achtertuinen van de woningen zijn op het westen gelegen en zijn ruim genoeg om de gehele dag van de zon te genieten. Aan de voorzijde van de woningen is voor iedere woning één parkeerplaats aanwezig. Deze woningen zijn gelegen aan het einde van de lange Christoffellaan, wat ervoor zorgt dat er amper verkeer passeert.

Beide woningen zijn in goede staat van onderhoud en worden momenteel verhuurd door Landal GreenParks. De huurverplichtingen lopen voor Christoffellaan 81 en 82 lopen momenteel respectievelijk tot begin september en medio augustus 2019. De huurverplichtingen moeten worden gerespecteerd, maar daarnaast zijn de woningen nog bepaalde weken beschikbaar voor eigen gebruik.

De woningen zijn zowel apart als gezamenlijk te koop. Het betreft twee maal dezelfde woning met het verschil dat de woningen gespiegeld zijn en de bergingen anders zijn gesitueerd. In de bergingen zijn de CV ketel evenals de aansluitingen voor witgoed te vinden. De opbrengsten voor het verhuren bedragen circa. €13.500,- per woning waarvan ongeveer de helft overblijft als rendement (na aftrek van parkbijdrage VVE, provisie Landal, gemeentelijke lasten, tuinonderhoud, energie etc.).

De woonoppervlakte per woning bedraagt ca. 75 m2 en de inhoud ca. 260 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: entree, meterkast, toilet met fonteintje, badkamer voorzien van dubbele wastafel en een ligbad. Voorts een riante slaapkamer van ca. 3,70 x 2,70 meter en de deur naar de L-vormige woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van voldoende raampartijen voor de lichtinval en staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur ( o.a. vaatwasser, elektrische kookplaat, koelkast etc.). Tevens is de woonkamer voorzien van een open haard, deur naar de achtertuin en een trap naar de verdieping.

Indeling verdieping: Bij bovenkomst op de verdieping is er toegang tot twee bijna identieke slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van twee ramen voor voldoende lichtinval. De ene slaapkamer is iets kleiner doordat het rookkanaal van de open haard deels door deze kamer naar boven gaat. Op de overloop is er nog plek om het een en ander op te bergen.

Algemeen:
- De VVE bijdrage is ca. €157 per maand per woning incl. vast recht water en precarioheffing gemeente Schouwen-Duiveland
- Zowel apart als gezamenlijk kopen is mogelijk
- Vraagprijs Christoffellaan 81: €187.500,-
- Vraagprijs Christoffellaan 82: €182.500,-
- Rendement totaal ca. €13.500,- per jaar (beide woningen)
- Huurverplichtingen moeten worden gerespecteerd
- Woonoppervlakte per woning ca. 75 m2, inhoud ca. 260 m3
- Beide woningen geschikt voor 6 personen (3 slaapkamers)
- De woningen beschikken beide over een tuin op het westen van ca. 18 x 15 meter
- De woningen zijn volledig geïsoleerd
?
Port Greve:
Landal Port Greve is een zeer compleet en populair park aan de oevers van het Grevelingenmeer, omgeven door bos, strand en historische stadjes. Er zijn zeer goede verhuurmogelijkheden via Landal GreenParks. Deze woning is dan ook een echt rendementsobject en dus een goede investering. Het park is zeer geliefd bij vakantiegangers, vooral door de vele voorzieningen (binnenzwembad, restaurant, supermarkt, veel sportmogelijkheden en speelvoorzieningen) alsook door de ligging direct aan de Grevelingen (jachthaven, strand, watersportmogelijkheden).

Omgeving:
Brouwershaven is vooral bekend vanwege zijn historisch centrum en de aanwezigheid van de jachthaven. Vanuit Brouwershaven is Zierikzee in tien minuten met de auto te bereiken. Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 370.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte950 m²
Inhoud520 m³
Indeling
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water en aan park
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?