Bouwmansweg 11 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Wonen in het buitengebied in combinatie met een minicamping en eventueel het houden van paarden? Wij bieden u te koop aan deze schitterend gesitueerde minicamping in het landelijke gebied van Burgh-Haamstede. Een geweldige stek met de stranden op korte afstand en schitterende vergezichten. Deze camping met diverse weiden, paarden boxen en dressuurbak is gelegen op een ruim bemeten perceel van circa 3,46 hectare. Aan ruimte geen gebrek en zeer compleet met de aanwezigheid van; een woonhuis, dubbele garage, damwand loods, paarden boxen, dressuurbak, diverse weiden, zeer complete camping, zeer luxe toiletgebouw en speelweide. Op papier bedragen de netto inkomsten € 25.000,-- per jaar.

Het perceel:
Perceel heeft een oppervlakte van 34.670 m2. Opvallend is de gebruiksvriendelijke en praktische indeling van het geheel. De camping en het privé gedeelte zijn goed gescheiden. De camping is aangelegd in 2012 en zeer doordacht; optimale afwatering, grote staanplaatsen.

Het woonhuis:
Het woonhuis is gebouwd in 1969 en verkeert in een goede staat van onderhoud. Het totale woonoppervlak bedraagt circa 135 m2. Inhoud circa 475 m3. Totaal aantal slaapkamers; 4, waarvan één op de begane grond.
Indeling begane grond: Bij binnenkomst in de entree heeft u toegang tot het toilet aan de linkerkant, de trapopgang rechts en rechtdoor bevindt zich de woonkamer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken welke weer in open verbinding staat met de serre. Verder biedt de woonkamer toegang tot de tweede hal en de handige bijkeuken met witgoedaansluitingen en een deur naar buiten. Deze tweede hal biedt toegang tot de badkamer, slaapkamer en een inbouwkast.
Indeling verdieping: overloop. Als u door de eerste deur links gaat, komt u in een extra doucheruimte met wastafel. De overige drie deuren bieden toegang tot de slaapkamers.

Dubbele garage:
Dit betreft een wat ouder stenen gebouw met twee garage deuren en een loopdeur. Afmeting 8,5 x 5 meter.

Schuur:
De schuur heeft een afmeting van 18 x 15 meter en is voorzien van krachtstroom. Deze zogenaamde
damwandschuur is gebouwd in 2001 en verkeert in een goede staat.

Camping:
Het camping gedeelte is aan de rechterzijde van de woning gelegen en is afgescheiden gelegen van het woonhuis en tuin gedeelte. Het betreft een minicamping met 25 eenheden. Uitbreiding met meer eenheden is niet mogelijk, 25 eenheden is het maximale voor een mini camping en als zodanig opgenomen in het bestemmingsplan. De camping beschikt over vijf vaste stacaravans, deze zijn eigendom van de verblijvers. De campingplaatsen zijn allen voorzien van elektra (16 ampère), water, kabeltelevisie en WI-FI. Voor de kinderen beschikt de camping over een gezellige speeltuin met voetbalweide. Voor de dierenliefhebbers is er een gezellige weide met diverse dieren.
Aan de voorzijde is een verharde parkeerplaats aangelegd. Kwalitatief mag het met recht één van de meest complete mini campings van Schouwen Duiveland genoemd worden.

Sanitair gebouw:
Op de camping is een schitterend en zeer luxe sanitair gebouw geplaatst. Het gebouw bestaat uit vier douches, vier toiletten, acht wastafels, wasmachineruimte, een buitenspoelbak, afstort chemisch toilet en een kantoor gedeelte. Het gebouw is geplaatst in 2012. Ook hier geldt weer dat er gekozen is voor kwaliteit.

Dressuurbak:
De dressuurbak is met zand gevuld en inclusief sproeisysteem. Maatvoering van 40 x 20 meter. Tevens zijn er vier paardenboxen aanwezig.

Bestemming :
Het geheel valt in het bestemmingsplan buitengebied. Momenteel heeft het geheel de bestemming Agrarisch. Dit kan omgezet worden naar woondoeleinden met de aanduiding VAB. Voormalig Agrarisch bedrijf, in het bestemmingsplan opgenomen onder artikel 3.7.6. Een bestemmingswijziging is in veel gevallen noodzakelijk voor het verkrijgen van een financiering.

Algemeen:
- Het geheel is aangesloten op persriolering
- Het geheel verkeert in een zeer nette staat
- Aanvaarding in onderling overleg
- Camping, infrastructuur en het toilet bouwjaar 2012
- De schuur is van 2001. Bouw Hanse Staalbouw
- Woonhuis bouwjaar 1969
- Om een mooiere indruk te krijgen zou ook de site van camping Landzicht kunnen bezoeken. Vanwege regelgeving mogen we helaas geen link plaatsen.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Serieus geïnteresseerden heten wij van harte welkom voor een bezichtiging met een van onze makelaars. EEN ZEER UITDRUKKELIJK VERZOEK OM NIET ZELFSTANDIG HET TERREIN OP TE LOPEN, ENKEL OP AFSPRAAK MET DE MAKELAAR. Meer info kunt u opvragen via ons kantoor of rechtstreeks via de behandelend makelaar Erik de Bruine.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Bouwperiode1960-1970
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal135 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?