Grenadier Wissestraat 8 Grijpskerke

Algemeen

Omschrijving

Hoekwoning met garage, drie slaapkamers, ruime tuin en dat ook nog eens op een rustige woonlocatie. Voor degene die er geen problemen mee heeft om de handen uit de mouwen te stropen is dit de woning. Het geheel is goed onderhouden maar wel toe aan modernisatie. Na modernisatie is het hier heerlijk wonen.

Woonkamer en keuken zijn twee aparte ruimtes. De woonkamer kent een hoge mate van daglichttoetreding. De keuken is eenvoudig en voorzien van een wasmachineaansluiting. Warmwater komt door middel van een elektrische boiler. Verder is er op de begane grond nog een toilet, meterkast, hal en bergruimte.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Twee van de drie kamers zijn voorzien van een inbouwkast. Deze badkamer is voorzien van wastafel en douche. Door middel van een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar. Het realiseren van een vaste trap naar de tweede verdieping behoort tot de mogelijkheden. In combinatie met een eventuele dakkapel is het mogelijk om hier een vierde (slaap)kamer te realiseren.

Verrast zult u zijn over de achtertuin. Deze is ruim en met name ook zonnig. Tevens is er een achterom. Extra pré is de garage voorzien van elektra, een loopdeur en een garagedeur. Aan de voorzijde bevindt zich de voortuin en oprit, met plaats voor twee auto’s.

In het kort
-Deels voorzien van dubbele beglazing
-Gevels zijn na geïsoleerd
-Oplevering in onderling overleg, dit kan overigens snel.

Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een supermarkt, huisarts, basisschool, kapsalon en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte214 m²
Inhoud340 m³
Inpandigeruimte17 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte17 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?