Ouwerdingestraat 2 Rilland

Algemeen

Omschrijving

Instapklaar en bijna geheel vernieuwd!
De hoekwoning aan de Ouwerdingestraat 2 in Rilland is vanaf 2007 grondig verbouwd en bijna geheel vernieuwd. Naast de vernieuwing en de aanbouw is er enorm in de woning geïnvesteerd om de energiekosten omlaag te krijgen.
Van het aanbouwen van een bijkeuken en schuur, het rondom vernieuwen van de kozijnen met kunststof en HR++ glas tot de zonnepanelen op het dak. In totaal is er zeel veel aan de woning gedaan om het naar huidige standaarden te maken.

De woning biedt een vijftal slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping. Op de begane grond is door de erker en de aanbouw veel extra ruimte gecreëerd. Naast de woning staat een nette en volledig geïsoleerde schuur, die meer mogelijkheden qua gebruik biedt. Met deze hoekwoning krijgt u nu dus een geweldige nieuwe en ruime woning.

Erker en open keuken
De hal aan de voorzijde geeft toegang tot het toilet en de meterkast. De meterkast en de bedrading zijn vernieuwd. Verder is de woonkamer te bereiken. Vanuit de hal is via de trapopgang ook de eerste verdieping te bereiken. De woonkamer, over de lengte van de woning gelegen, heeft aan de voorzijde een extra grote zit gekregen door de erker. Deze is ook in 2007 geplaatst en geeft de voorzijde een zeer speels aanzicht. Achterin de woonkamer ligt het eetgedeelte. Dit is nu verbonden met de keuken, doordat de muur tussen de twee gedeeltes is afgebroken.

De nette open keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. Achter de keuken is de bijkeuken aangebouwd, waar plaats en aansluitingen zijn voor de witgoedapparatuur. Door een slim geplaatste lichtkoepel blijft het in de keuken en bijkeuken ook goed licht. In de hal, woonkamer en keuken ligt een prachtige gesealde grindvloer.

Vier slaapkamers op de eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat momenteel uit een viertal slaapkamers. De ouderslaapkamer is opgesplitst in twee kamers. Dit kan eventueel weer eenvoudig teruggedraaid worden naar een grote slaapkamer.

Ruime zolder met vaste trap
Bij de grondige verbouwing is er ook een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Op deze verdieping is naast veel bergruimte een vijfde slaapkamer gerealiseerd. Achter deze kamer ligt een tweede ruimte, welke naar eigen voorkeur kan worden gebruikt. De kamers hebben extra ruimte gekregen door de dakkapel. De Cv-ketel hangt eveneens op deze verdieping.

Twee percelen
De woning ligt op een tweetal kavels met een gezamenlijk oppervlak van 316 m2 eigen grond. Door het ruime perceel kon aan de rechterzijde de tweede schuur gebouwd worden. De schuur is volledig geïsoleerd en kan dus eventueel ook voor andere doeleinden, zoals een kantoor aan huis, worden gebruikt. Aan de schuur is een overkapping gerealiseerd welke via de poort aan de zijkant van het perceel is te bereiken.

Direct achter de woning ligt het terras, gevolgd door de tuin. Achterop staat een tweede stenen berging, waar extra bergruimte in is terug te vinden. Voor deze berging is een mooie overkapping gerealiseerd, waaronder van de tuin genoten kan worden.

Energiezuinig
Met de verbouwingen in en na 2007 zijn veel energiebesparende maatregelen toegepast. De spouwmuur van de woning is volgespoten met iso-parels en het dak is na geïsoleerd met 10 cm glaswol. Op drie kozijnen na zijn alle kozijnen vervangen door hardhouten kozijnen met HR++ glas. De dakkapel op de zolder is voorzien van een kunststof kozijn met HR++ glas. Daarnaast zijn er in 2016 12 zonnepanelen geplaatst.

De aanbouw achter de woning is volgens het bouwbesluit van 2006 geplaatst en daarmee volledig geïsoleerd. Ook de schuur naast de woning is volledig geïsoleerd. Er is dus in alle aspecten rekening gehouden met de toekomst door de grote investering die is gedaan.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte117 m²
Perceeloppervlakte316 m²
Inhoud413 m³
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?