Mantelmeeuwstraat 15 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Schitterend gelegen vrijstaande woning met mogelijkheden in één van de meest geliefde woonwijken van Zierikzee. Kenmerkend hier zijn de riante percelen en het volwassen groen. Deze woning ligt aan de buitenzijde en beschikt daarom tevens over zicht op Plan Tureluur, een schitterend natuurgebied met diverse waterpartijen en vele vogelsoorten. Wanneer locatie ertoe doet dan bent u van harte welkom. In Zierikzee vindt u niet snel een betere locatie!

Deze woning staat op een ruim bemeten perceel van 714 m2 eigen grond. De achtertuin is voornamelijk gesitueerd op het westen. U kunt vanuit de woonkamer en het aangrenzende terras genieten van de mooie Zeeuwse luchten en zonsondergangen boven plan Tureluur. Rondom de woning zijn terrassen aanwezig waar u naar believen in de zon of in de schaduw kunt zitten. In de tuin staat een vrijstaand bijgebouw, bestaande uit een carport met een aansluitende schuur.

De woning is in 1991 gebouwd en beschikt over een woonoppervlakte van 165 m2 en een inhoud van circa 560 m3. Een bijzonder element is de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond; in de voormalige garage is een slaapkamer met aansluitende badkamer gerealiseerd. De woning is geschikt als mantelzorgwoning, maar biedt ook mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis. De ruime woonkamer is L-vormig en grenst zowel met de zuidkant als de westkant aan de achtertuin. Waar nodig is zonnewering aanwezig op de begane grond. De keuken is eenvoudig maar functioneel uitgevoerd. Achter de keuken is een forse bijkeuken aanwezig.

Op de verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, een grote multifunctionele ruimte (slaap-/logeerkamer, hobbykamer of kantoor-/praktijkruimte) en een badkamer, voorzien van een ligbad, aparte douche, toilet en wastafel. Op de overloop is een vaste kastruimte aanwezig met de cv-opstelling. De (berg)zolder is middels een luik in het plafond van de overloop toegankelijk.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
- Oplevering in onderling overleg. Op korte termijn is bespreekbaar;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s;
- Tuin voornamelijk op het zuiden en het westen georiënteerd;
- Vijf slaapkamers en twee badkamers;
- Riante woonkamer met serre en veel lichtinval;
- Voorzien van vloer-, muur-, dak- en glasisolatie;
- Vrijstaande stenen berging met carport;
- Woonoppervlakte ca. 165 m3/ inhoud ca. 560 m3;
- Schitterend zicht op plan Tureluur;
- Woning is rustig gelegen aan de buitenzijde;
- Voor de woning slechts bestemmingsverkeer.

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, toilet, woonkamer met een open keuken, een serre en schuifpui naar de achtertuin. Via de keuken is de bijkeuken toegankelijk. De bijkeuken heeft een trapopgang naar de multifunctionele ruimte boven de slaapkamer en badkamer op de begane grond, die zowel via de bijkeuken als ook rechtstreeks via een buitendeur toegankelijk zijn.
Verdieping: overloop met cv-opstelling, een badkamer, drie slaapkamers en een multifunctionele ruimte.
Tweede verdieping: te bereiken via een luik op de overloop.

De woonwijk:
De woonwijk kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi. Daarnaast onderscheidt deze wijk zich ten opzichte van bijvoorbeeld de nieuwbouwwijken, omdat het een volgroeide woonwijk is met een zeer groen karakter en riante percelen.

Zierikzee:
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (: circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats; wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Plan Tureluur:
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde één geheel. Hier komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied van de Mantelmeeuwstraat om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg, soms tienduizenden, te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Het mooie uitzicht is dus gegarandeerd!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1991
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte165 m²
Perceeloppervlakte714 m²
Inhoud560 m³
Inpandigeruimte30 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte30 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?