Kerkplein 23. Biggekerke

Algemeen

Omschrijving

In de rustige dorpskern van Biggekerke vlakbij het strand bieden wij aan deze voor recreatief (eigen) gebruik typisch Zweeuwse woning. Kerkplein 23 in Biggekerke heeft de luxe en de ruimte die u zoekt.

Wie van een knusse uitstraling houdt, wordt op slag verliefd bij de aanblik van deze typisch Zeeuwse rijksmonumentale dorpswoning. De karakteristieke gevel, de luikjes en de dakramen. Ze zorgen voor een prachtige aanblik. Gelegen aan het groene Kerkplein is het plaatje helemaal compleet.

Luxe van ruimte en sfeer van weleer
Maar hoe zit het binnen? Is het daar knus en krap, zoals bij veel oorspronkelijke dorpswoningen, of na een verbouwing modern en ruim? Mooier nog: het is de ultieme combinatie van die twee. De bewoner hebben in 2018 een aanbouw geplaatst, waardoor de woning veel ruimte heeft gekregen. Ze hebben dit gelukkig wel met veel zorg gedaan. De authentieke details van de woning zijn bewaard gebleven en in de nieuwbouw doorgetrokken. U geniet dus van de luxe van ruimte in combinatie met de sfeer van weleer.

Zo zie je het niet vaak meer
De woonkamer bevindt zich in het originele woonhuis. Wat meteen opvalt is het unieke tegelwerk rondom de haard. Zo zie je het niet vaak meer. Ook de balken aan het plafond en de rustieke houten vloer voegen een flinke dosis karakter toe. Vanuit deze knusse ruimte komt u in de grote leefkeuken. Dankzij de brede schuifdeur en dakkoepels is het er heerlijk licht. Gezellig en comfortabel is het er ook, vanwege het tegelwerk, de massief houten keuken met moderne apparatuur en de vloerverwarming, die door heel de aanbouw is aangelegd.

Mooi begin van de dag
In de aanbouw zijn ook een slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Ideaal dus, wanneer u gelijkvloers wilt wonen. Dat het ook voor recreatie geschikt is, bewijst onder meer de tweede badkamer met 2 slaapkamers boven. Vanaf deze verdieping heeft u een schitterend uitzicht op de polder. Dankzij de oostelijke liggen van de achtertuin, ziet u hier de zon opkomen. Als dat geen mooi begin van de dag is! In de lange tuin heeft u overigens ook op ieder ander moment van de dag wel ergens een plekje waar u heerlijk in de zon kunt zitten.

Kortom
- Recreatief (eigen) gebruik mogelijk
- Bomvol Zeeuws karakter
- Ruimte en comfort
- Fantastische ligging

Nog op een fantastische plek ook
Je komt ze niet elke dag tegen, een instapklare monumentale woning met zoveel ruimte en karakter. Maar dit is er eentje. En nog op een fantastische plek ook. Midden in Biggekerke, een dorp met ruim 885 inwoners en een bruisend dorpsleven. Vanuit Biggekerke ben je zo in nabijgelegen steden als Middelburg en Vlissingen. Een wandeling in de duinen is dankzij de zeer korte (loop-)afstand naar het rustige strand van Groot- en Klein Valkenisse binnen handbereik. En voor wie graag zomers wat meer reuring opzoekt: Zoutelande ligt op slechts enkele (fiets)minuten afstand.

Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel permanent als recreatief (voor eigen gebruik) bewoond mag worden.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1700
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte136 m²
Perceeloppervlakte417 m²
Inhoud423 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in centrum en beschutte ligging
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand kunststof

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?