Westduin 21 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Recreëren op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Dat kan in deze vrijstaande, recreatiewoning met drie slaapkamers, sauna, moderne badkamer en diverse extra’s in het hart van het kleinschalige park Westduin. Gesitueerd onderaan de duinen op enkele meters van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Graag ontvangen wij u op deze top locatie.

De woning is gesitueerd op een goede locatie en is één van de weinige vrijstaande woningen van het park. Rondom de woning ligt een fijne tuin. Vind u rust en ruimte belangrijk? Kom dan zeker kijken.

ONTSPANNEN RECREËREN?
Drie ruime slaapkamers, een moderne badkamer, een extra douche, een sauna, een gashaard, een moderne keuken en een ruime woonkamer. Bij deze woning kunt u dit allemaal vinden. Het geheel is goed onderhouden. In de woonkamer is er veel daglichttoetreding door middel van de raampartijen, tevens zijn er twee toegangsdeuren richting het terras en richting de tuin. Tevens is er een fraaie Dru gas open haard aanwezig. De keuken is in 2013 vernieuwd en voorzien van een vaatwasser, koelkast, gaskooplaat en afzuigkap.

Op de begane grond zijn er twee slaapkamers aanwezig. De hoofdslaapkamer is voorzien van een praktische inbouwkast. Ongeveer drie jaar geleden is de badkamer vernieuwd. Deze is neutraal en praktisch ingericht en voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Naast de badkamer is in een extra kamer de sauna geplaatst. In deze ruimte is het heerlijk ontspannen. Ook op de eerste verdieping is er volop ruimte. Naast de derde slaapkamer is hier veel extra bergruimte aanwezig evenals een extra wastafel. Vanuit de dakramen op de slaapkamer heeft u een fraai zicht op de omgeving en richting de duinen.

ZEELUCHT EN MEER
Extra bijzonder is de aanbouw aan de achterzijde. Deze is buitenom bereikbaar en voorzien van een extra douche. Komt u, lopend vanaf het strand, dan kunt u hier alvast een douche nemen. Tevens is er in deze ruimte plaats voor een wasmachine, is er elektra en verwarming en kunt u hier gemakkelijk de tuinstoelen en dergelijke opbergen. Deze ruimte is goed geïsoleerd.
Het geheel is gesitueerd op een kavel van 318m² erfpachtgrond. Er is altijd wel een plaatsje in de zon beschikbaar. Aan de voorzijde is er een fraai zonneterras. Daarnaast is er op de oprit plaats voor maar liefst drie auto’s.

IN HET KORT
-De woning mag alleen recreatief bewoond worden;
-Erfpachtcanon € 1.271,- per jaar, deze canon is bedoeld voor het onderhoud van het park en dient betaald te worden aan de erfverpachter Stichting Vebenabos. De jaarlijkse exploitatierekening dient met verlies noch winst te worden afgesloten
-Genoemde canon wordt iedere drie jaar herzien, de huidige erfpacht loopt tot 31 december 2029. Stichting en erfpachter zijn voornemens om per 1 juli 2019 de erfpacht eeuwigdurend te maken.
-Bij verkoop wordt het perceel door Stichting Vebenabos opnieuw ingemeten, de kosten bedragen ca. € 250,-, deze komen voor rekening van koper
-Het geheel wordt aangeboden inclusief de inventaris
-Oplevering in onderling overleg, bij voorkeur na de zomer van 2019

Westduin ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte91 m²
Perceeloppervlakte318 m²
Inhoud330 m³
Inpandigeruimte5 m²
Buitenruimte9 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte5 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?