Taaijersweg 10 Kerkwerve

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u te koop aanbieden deze landelijk gelegen woning met een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Deze levensloopbestendige woning is geheel gerenoveerd in de jaren 2003/2015, waardoor we kunnen spreken over een instapklare woning met de nodige luxe. Zo werden o.a. de buitenmuren volledig opnieuw gemetseld en geïsoleerd. Tevens is de gehele begane grondvloer opnieuw aangebracht en voorzien van isolatie alsmede WTH-vloerverwarming. Naast de isolatie van de vloer zijn ook de muren, daken en het glaswerk geïsoleerd.

Deze woning met twee vrijstaande garages is gelegen in een polder van Kerkwerve met schitterende vergezichten vanuit nagenoeg alle vertrekken. De vrijstaande, in steen uitgevoerde, dubbele garage is geplaatst in 2005. Deze dubbele garage is dusdanig ruim dat deze (na goedkeuring van de gemeente) ook dienst kan doen als mantelzorgwoning of B&B verblijf. Naast deze dubbele garage is een enkelvoudige houten garage geplaatst. Tevens is er ook een nostalgische half steense opbergruimte aanwezig. Dit gebouw heeft in het verleden gediend als vertrek voor de varkens en kippen. Kortom aan bijgebouwen geen gebrek.

Het totale perceel meet een oppervlakte van 1.200 m2 eigen grond. De tuin is voor een groot gedeelte aan de voorzijde gelegen en grenst met alle zijden direct aan landbouwgronden. De Taaijersweg is een rustige weg waar u slechts bestemmingsverkeer zult treffen. Zowel qua locatie als bouwkundige staat is deze woning zeker een bezichtiging waard. Wij nodigen serieus geïnteresseerden dan ook uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. Evenals vloer-, muur- en dakisolatie
- Oplevering in onderling overleg
- De woning wordt verwarmd door middel van een Nefit Excellent HR combi-verwarmingsketel
- Woonoppervlakte; 108 m2
- Perceeloppervlakte; 1200 m2 eigen grond
- Aantal slaapkamers; 3 stuks

Indeling
Begane grond: entree hal, toiletruimte met een inbouwtoilet van het fabricaat Laufen, een moderne meterkast met voldoende groepen en een kast waarin aansluitingen zijn voor het eventueel plaatsen van een wasmachine en droger. Aangrenzend toegang tot de badkamer met een douche, bad en een wasgelegenheid (respectievelijk van het fabricaat, Sphinx, Bette en Schock) welke weer in verbinding staat met de slaapkamer voorzien van airconditioning. Keuken, woonkamer met open haardmogelijkheid en toegang naar buiten. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen vloer, gemaakt in een lichtbruin genuanceerde leisteensoort. Deze tint wordt gecombineerd met de inpandig geplaatste zonwering.
Eerste verdieping; Vaste trap naar de overloop, geschikt voor een kleine kantoorruimte en 2 kleine slaapkamers met ingebouwde kastruimten.

Bijgebouwen
Separaat werd een geïsoleerde gemetselde dubbele garage geplaatst. Vanaf de begane grond hiervan is de ruimte boven toegankelijk via een eikenhouten vaste trap. Deze garageruimte is afsluitbaar door middel van een luik en is voorzien van een viertal aan elkaar gekoppelde Velux dakvensterelementen. Dit dakvenster geeft aan de achterzijde een zeer fraai uitzicht over het landelijke gebied. Aan de voorzijde is eveneens een Velux dakvenster geplaatst. De afmetingen van de ruimte boven de garage is circa 6,70 x 5 meter.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1920
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte1200 m²
Inhoud400 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht
Tuinvoortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?