Voorstraat 33 Colijnsplaat

Algemeen

Omschrijving

Wie op Colijnsplaat komt weet dat de Voorstraat een van de mooiste stukjes van Zeeland is. De monumentale aanblik van de prachtige gevels en de statige bomen langs de straat maakt het tot magisch aanzicht. De Voorstraat 33 geeft u nu de kans om onderdeel te worden van deze prachtige plek in Zeeland.

De woning aan de Voorstraat 33 Colijnsplaat is eveneens voorzien van een monumentale status. De woning, met gepleisterde tuitgevel bijbehorende glas-in-lood raampjes, dateert uit 1875 en verbergt een grote woning erachter. Achter de gevel volgt namelijk 426 m3. De begane grond bestaat uit een lange woonkamer en suite en de keuken en badkamer. Boven zijn er vier slaapkamers terug te vinden. De woning ligt op een perceel van 345 m2 eigen grond. Dit perceel loopt vanaf de Voorstraat tot aan de Beatrixstraat. Achterop het perceel staat een garage/schuur met veel ruimte.

Het gaat hier dus om een prachtige woning, met sfeervolle details, een ruim perceel met een riante schuur. Benieuwd? Maak een afspraak om het een keer te komen bekijken via 0113-25100.

Binnenkomst
De eerste blik op de woning geeft al goed de sfeer weer. Het glas in lood boven de oude schuiframen en de mooie gevel maakt thuiskomen altijd fijn. De woning is te betreden in de lange hal, die tot aan de keuken loopt. Halverwege is de trapopgang gelegen. Aan het einde volgt de toegang tot de woonkamer en de keuken.

De lange woonkamer bestaat uit een tweetal gedeeltes. Voorin is er een heerlijke zithoek gecreëerd gevolgd door de eethoek, met uitzicht over de achtertuin. In deze laatste ruimte liggen de originele balkjes nog mooi in het zicht. De twee ruimtes worden van elkaar gescheiden door oude en suite deuren met glas in lood en een bijpassende boekenkast rondom de deuren. Vanuit het eetgedeelte is via de openslaande deuren de achtertuin te bereiken.

Bakken en braden
De keuken uit 2006 past geheel in de sfeer van de woning. Het dampatroon van de vloer en het gasfornuis geven goed de sfeer weer. De opstelling is naast het gasfornuis met dubbele oven voorzien van een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Vanuit de keuken is de achtertuin ook te bereiken.

Achter de keuken ligt als eerste het toilet, gevolgd door de badkamer. Deze is ook in 2006 vernieuwd en bestaat uit een wastafel en een douchecabine met stoomfunctie.

Boven
De eerste verdieping wordt gekenmerkt door de zeer ruime overloop. Deze loopt vanaf de trapopgang in een L-vorm naar achteren. In het eerste gedeelte is er plaats voor de witgoedapparatuur, waar ook de Cv-ketel hangt. Aan de voorzijde liggen vervolgens twee slaapkamers. Hierna volgt het grootste gedeelte van de overloop waar of veel berging is te vinden of een tweede bestemming voor gevonden kan worden. Aan de rechterzijde ligt de derde slaapkamer, met de vierde en grootste slaapkamer aan de achterzijde.

Beatrixstraat tot Voorstraat
Het perceel van 345 m2 biedt meerdere heerlijke plekjes. De zon draait langs het perceel, waardoor er in de ochtend achterop het perceel de zon staat en aan het einde van de dag voorin de tuin.

Achterop staat de grote schuur/ garage die via de Beatrixstraat toegankelijk is. De schuur biedt niet alleen plaats aan een auto, maar heeft door de oppervlakte nog veel meer ruimte. Daarnaast is er aan de schuur nog een extra ruimte gecreëerd en heeft het geheel een zolder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1875
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte345 m²
Inhoud426 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Goes
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?