Juliana van Stolberglaan 5 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

In één van de mooiste woonwijken van Zierikzee mogen wij u aanbieden deze schitterend gesitueerde woning met vele extra’s. Een zeer goede ligging; doordat deze woning een extra diep kavel heeft en grenst aan diepe tuinen van de achterburen. Hierdoor heeft u meer privacy dan mening andere woning in deze wijk. Het geheel is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1039 m2 eigen grond en heeft een prettige zonligging op het zuid westen.

De Juliana van Stolberglaan is een zeer rustige straat met slechts bestemmingsverkeer en gelegen in de geliefde woonwijk Noorderpolder. Dit gedeelte van de wijk kenmerkt zich door de grote kavels en veel groen. Daarnaast is het ook nog eens heel strategisch gelegen, nabij het Kaeskenswater (park) en op korte afstand van de Zierikzeese binnenstad. Ook de sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg (Laco) zijn op korte afstand gelegen.

Deze woning is door de huidige eigenaar flink uitgebreid door twee aanbouwen op de begane grond en de realisatie van een veranda en carport. Met name de begane grond is zeer riant met een oppervlakte van 147 m2. Aan de voorzijde is een extra kantoorkamer en ruimere hal gecreëerd en aan de achterzijde een mooie tuingerichte slaapkamer met aansluitende badkamer en inloopkast.
De woonkamer is een mooie ruimte met zicht op de zij-en achtertuin en voorzien van een haard. Tevens is de woonkamer opvallend licht te noemen doordat veel ramen tot aan het straatniveau lopen. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkeuken.
Op de verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers, een badkamer en berging. De verdieping meet een oppervlakte van circa 70 m2 waardoor er een totale woonoppervlakte is van circa 215 m2. De totale inhoud bedraagt circa 790 m3.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

De wijk
Deze fraaie woonwijk is aan de noordzijde van Zierikzee gebouwd. Het deel waar deze woning in is gesitueerd, is gerealiseerd in 2000 / 2001 en wordt niet voor niets vaak als mooiste woonwijk van Zierikzee betiteld. Vele voordelen kenmerken deze wijk. Veel groen en enkel bestemmingsverkeer. Gesitueerd op korte afstand van de Zierikzeese binnenstad en vele overige voorzieningen.
De brede school is, evenals een breed scala aan sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg, op korte afstand (ca. 2 km) gesitueerd. Aan de Lange Blokweg bevinden zich een turnhal, tennishal, horecafaciliteiten, sporthal en zwembad. Naast een sportcentrum is er een clustering van diverse buitensportverenigingen. Kortom een bijzonder fijne woonlocatie!

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooi en rustig Zeeland en werken in de Randstad.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte215 m²
Perceeloppervlakte1039 m²
Inhoud790 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?